Se Hagundas match mot Mullsjö i reprisSe Hagundas match mot Mullsjö i repris
21 februari 2022 05:09
Innebandy

Sirius föll mot Dalen - se matchen i repris

Sirius föll mot Dalen - se matchen i reprisSirius föll mot Dalen - se matchen i repris
20 februari 2022 20:04
Innebandy

Klintsten tillbaka i målet – räckte inte för vinst

Klintsten tillbaka i målet – räckte inte för vinst Klintsten tillbaka i målet – räckte inte för vinst
19 februari 2022 20:38
Innebandy

Hagundas sköna urladdning - gjorde 11-7 på Dalen

Hagundas sköna urladdning - gjorde 11-7 på DalenHagundas sköna urladdning - gjorde 11-7 på Dalen
19 februari 2022 16:08
Innebandy

Sirius hade viktig seger på gång - föll i förlängning

Sirius hade viktig seger på gång - föll i förlängningSirius hade viktig seger på gång - föll i förlängning
18 februari 2022 21:17
Innebandy

Pixbo fick Östlund Visén utbytt – efter elva spelade minuter

Pixbo fick Östlund Visén utbytt – efter elva spelade minuterPixbo fick Östlund Visén utbytt – efter elva spelade minuter
18 februari 2022 05:56
Innebandy

Sirius föll tungt på hemmaplan - se matchen i repris

Sirius föll tungt på hemmaplan - se matchen i reprisSirius föll tungt på hemmaplan - se matchen i repris

Se Hagundas storseger över Dalen i repris

Se Hagundas storseger över Dalen i reprisSe Hagundas storseger över Dalen i repris
16 februari 2022 05:31
Innebandy

REPRIS: Sirius damer förlorade borta mot Pixbo

REPRIS: Sirius damer förlorade borta mot PixboREPRIS: Sirius damer förlorade borta mot Pixbo
15 februari 2022 05:23
Innebandy

Sirius jätteskrällde borta mot Mullsjö – se matchen i repris här

Sirius jätteskrällde borta mot Mullsjö – se matchen i repris härSirius jätteskrällde borta mot Mullsjö – se matchen i repris här
14 februari 2022 05:37
Innebandy

Ny Hagundaförlust - se matchen mot Falun i repris

Ny Hagundaförlust - se matchen mot Falun i reprisNy Hagundaförlust - se matchen mot Falun i repris
13 februari 2022 05:31
Innebandy

Storvreta föll tungt på hemmaplan - se matchen i repris

Storvreta föll tungt på hemmaplan - se matchen i reprisStorvreta föll tungt på hemmaplan - se matchen i repris
12 februari 2022 19:16
Innebandy

Sirius förnedrade och nollade - förlust med 9-0

Sirius förnedrade och nollade - förlust med 9-0Sirius förnedrade och nollade - förlust med 9-0
11 februari 2022 21:52
Innebandy

Målkalas av trögstartat Storvreta - Stefansson femmålsskytt

Målkalas av trögstartat Storvreta - Stefansson femmålsskyttMålkalas av trögstartat Storvreta - Stefansson femmålsskytt
11 februari 2022 05:18
Innebandy

Hagunda föll med stora siffror igen – se matchen i repris här

Hagunda föll med stora siffror igen – se matchen i repris härHagunda föll med stora siffror igen – se matchen i repris här
11 februari 2022 05:14
Innebandy

Sirius besegrade Endre i intensiv match – se matchen i repris här

Sirius besegrade Endre i intensiv match – se matchen i repris härSirius besegrade Endre i intensiv match – se matchen i repris här
10 februari 2022 05:31
Innebandy

Sirius i avklädda och nollade - förlust med hela 0-9

Sirius i avklädda och nollade - förlust med hela 0-9Sirius i avklädda och nollade - förlust med hela 0-9
9 februari 2022 21:54
Innebandy

Mäktig vändning av Sirius - vann i sudden death: "Idag vinner vi sa jag till min kollega"

Mäktig vändning av Sirius - vann i sudden death: "Idag vinner vi sa jag till min kollega"Mäktig vändning av Sirius - vann i sudden death: "Idag vinner vi sa jag till min kollega"