Klart: UNT livesänder Dalkurd och Uppsala Fotboll

Nu är det klart att UNT sänder alla matcher med Uppsala Fotboll i elitettan och Dalkurd i ettan norra direkt på unt.se säsongen 2021.

Uppsala Fotboll i elitettan och Dalkurd i ettan norra  – se matcherna direkt på unt.se säsongen 2021.

Uppsala Fotboll i elitettan och Dalkurd i ettan norra – se matcherna direkt på unt.se säsongen 2021.

Foto: Bildbyrån

Sport2020-12-21 10:00

UNT fortsätter att satsa på livesänd, lokal sport. Samtliga matcher med Dalkurd i ettan norra, tidigare kallad division 1 norra, kommer att sändas på unt.se tack vare ett samarbete mellan Bonnier News, där bland annat Expressen och Mittmedia ingår, och lokalmediekoncernen NTM, där UNT ingår.

Med produktionspartnern Sportsground säkras produktionerna till samma nivå som till exempel Hockeyallsvenskan.

Dessutom är det nu klart att UNT kommer att sända samtliga matcher med Uppsala Fotboll i elitettan säsongen 2021. Bonnier News och NTM tillsammans har sedan tidigare förvärvat den exklusiva sändningsrättigheten även för elitettan.

– Vi sände större delen av Uppsala Fotbolls hemmamatcher förra gången de spelade i elitettan och det var helt okej tryck i tittningen. Det känns otroligt kul att kunna erbjuda våra prenumeranter möjligheten att följa Uppsala bästa fotbollslag på damsidan på det här sättet, det lyfter vår bevakning till en ny nivå, säger UNT:s sportchef Mathias Rutegård.

Matcherna kan ses utan extra kostnad om du är prenumerant på unt.se och är du ännu inte prenumerant är du välkommen att testa våra tjänster.

Sedan tidigare sänder UNT alla matcher från innebandyns SSL med Sirius och Storvreta. Fler livesatsningar är dessutom på gång i UNT:s kanaler.

– Förutom SSL, elitettan och ettan norra räknar vi med att fortsätta ta ordentliga djupdyk på lokal nivå under 2021, säger UNT:s sportchef Mathias Rutegård.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!