Det kunde ha börjat bättre för Alex Norén på Europatourtävlingen i golf i Mölndal söder om Göteborg. Tre bogeys och en dubbelbogey ställde till det för 37-åringen, som är hela tio slag bakom ledaren Wade Ormsby från Australien.

Det var lite segt med för många dåliga slag. Jag tycker att jag hade många chanser på slutet och var bättre sista nio. Men överlag var det inte bra. Jag är ändå hoppfull och ska träna lite på rangen så får vi se vad som händer, säger han.

Norén, som har vunnit tävlingen två gånger tidigare, tyckte att han hade en hel del utslag som inte gick vägen, och kände därför att han strax efter att ha tillbringat fem timmar ute på golfbanan behövde träna ytterligare.

På frågan om puttarna fungerade insåg han att det kanske behövdes ännu mer träning.

Det vete fan... Det också kanske. Jag får inte riktigt i den. Korta puttarna är bra, långa puttarna är okej men jag får inte riktigt i de från fyra, fem meter. Jag kanske får träna lite på det också, säger han.

TT: Du har ju varit med förr – känner du någon oro?

Jag vet vad som behöver göras. Klart det hade varit roligare att skjuta bra i dag, men så här är golf. Man spelar många rundor och vet vad det är som inte klaffar. Sedan försöker man fixa det bara.

Norén har en tyngre säsong bakom sig på PGA-touren och missade att kvala in till det penningstinna Fedex-slutspelet, varpå han tackade ja till spel i Göteborg.