Slutet på matchen mellan Sirius och Jönköping bjöd på stor dramatik och en målkavalkad från båda lagen.

Sirius jagade ständigt kvittering och med 47 sekunder kvar att spela satte Joakim Olsson 8–9.

– Vi slutade aldrig tro på att vi skulle komma tillbaka och vända. Vi försökte men det blev inte så och jag är besviken, säger Johan Eriksson.

Artikelbild

Han stod för tre poäng (två mål och en assist) i matchen och i slutet fick laget läge att kvittera men avslutet gick utanför.

Närmare än så kom inte Sirius utan Jönköping vann efter stor dramatik i slutminuterna och totalt 17 mål i den viktiga matchen.

– Det är riktigt surt och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Vi kommer tillbaka tidigare i matchen men sen lyckas de göra mål igen. Jag vet inte om det är slarv men det känns som de bara tar bollen och får in den i mål, säger Johan Eriksson.

Därmed är den 26:e omgången färdigspelad och förlusten gör att Jönköping går förbi Sirius i tabellen och det blåsvarta laget tappar en placering till tiondeplats.

Artikelbild

Laget står på 40 poäng – vilket är en pinne bakom både nian Kalmarsund och just Jönköping som är åtta och tar över sista slutspelsplatsen.

Slutspelskampen fortsätter för Sirius med sex omgångar kvar av Superligan och i nästa match redan på söndag ställs laget mot Höllviken på hemmaplan.

Artikelbild

– Det är skönt med match snabbt igen, vi får glömma den här och ladda om. Vi vet vad vi vill och för att lyckas med det måste vi vinna matcher så det är bara att ta nya tag, säger Johan Eriksson.