Centern Niklas Winroth (fot och sjukdom) och backen Jesper Berggren (rygg) har missat de två senaste matcherna, mot Höllviken och Kalmarsund, för Storvreta. Alexander Rudd fick en smäll mot huvudet mot Höllviken men spelade vidare. Mot Kalmarsund kom han dock inte till spel just på grund av smällen i matchen innan. Storvretatränaren Andreas Harnesk säger att huvudet och nacken har varit problemet för den hjärnskakningsdrabbade spelaren. Men till Växjö hemma förväntas ovan nämnda trio alltså kunna spela. Och det är välkommet i ett Storvreta som matchat endast tolv utespelare i de två senaste omgångarna.

Torsdagskvällens motståndare är indraget i streckkampen om slutspel och det gör att Harnesk inte tror att Växjö kommer att vara så "vågade i anfallsspelet" som brukligt i IFU Arena.

– De gör det de kan. De är bra på spelvändningar och är grisiga. De tjatar och spelar fult, säger Storvretatränaren lite elakt.

Men klart är att mötena mellan lagen rört upp känslor och varit griniga historier. Det har bjudits på matchstraff och avstängningar från flera av möten de senaste säsongerna och finalen av försäsongsturneringen Sibylla Games, som Storvreta vann, var en riktig tjafsig och småful historia.