Karl Larson tvingades lämna återbud strax innan matchen mot Häcken. Jumsken ska ha knäppt till. Arvidsson startade, men gick av med känningar i låret. Inför måndagsmatchen mot Norrköping kommer dock lugnande besked för Sirius.

– När det kommer till Jesper (Arvidsson) belastar han inte låret fullt ännu. Däremot tror vi att han snart är spelklar. Det finns frågetecken kring måndag, men det är inte inte uteslutet att han kan spela, säger Jakob Johansson.

– Kalle (Larson) har också kommit igång med rehab och svarat bra på det. Han är också eventuellt spelbar på måndag. Det beror på hur de svarar på belastning under helgen. Det är inte omöjligt att de kan komma till spel.

Sedan tidigare är också Tim Björkström, Daniel Jarl, Elias Andersson och Karvan Ahmadi skadade. Björkström spelade inte klart vinstmatchen mot Elfsborg och har sedan dess varit vid sidan av planen. Men enligt Johansson är han nu i samma fas som Arvidsson och Larson.

– Tim har också kommit igång med rehab. Det är egentligen samma där, som med Jesper och Kalle, han kör inte fullt riktigt än och det finns frågetecken kring matchen mot Norrköping. Det är små frågetecken på alla tre, men det är inte jättedåliga nyheter för vår del.

När det kommer till Jarl, Andersson och Ahmadi är de korsbandsskadade sedan tidigare.

– Där är det inget nytt, de följer sin rehabiliteringsplan. Det går bra, säger Johansson.