I den 51:a matchminuten laddade Tim Björkström på ett skott strax utanför straffområdet som gick högt över. Då drog det till i ljumsken.

– Jag hade ont konstant redan i första halvlek. Sedan valde jag ändå att köra på eftersom det funkade hyfsat. Jag kanske borde ha sagt ifrån tidigare och klivit av redan i paus – men man vill ju lira, säger Björkström.

Tror du att du gjorde det värre i och med att du fortsatte?

– Jag hoppas inte det men det är svårt att säga. Nu blir det hårt lindat i två dagar sedan får vi se vad domen är.

Hur pass allvarlig skadan är är oklart. I den andra omgången mot Elfsborg fick mittbacken också kliva av. Då var det höger ljumske som gjorde ont. Nu är det vänster.

– Det är precis samma känsla som förra gången – kanske lite värre. Då gick det ändå hyfsat fort att komma tillbaka. Man vilade och körde rehab sedan gick det över efter någon vecka.

Sirius har stora problem med skador i backlinjen och mot TFF saknades Jesper Arvidsson, Johan Eiswohld och Daniel Jarl som är långtidsskadad. Dessutom var Axel Björnström avstängd.

– Det är hemskt men den här gången ligger det på mig och mitt eget beslut, säger Björkström.

I och med att Sirius är så pass skadeskjutet fick Christer Gustafsson kliva ner som högerback när Björsktröm klev av. Det är en position den centrale mittfältaren aldrig tidigare spelat på.

– Det är olyckligt med ännu en ljumske men man får ställa upp för laget. I och med att vi hade ganska mycket boll och en hel del anfallsspel var det en ganska enkel match att spela back, säger Gustafsson.