Hemmatröjan blir fortsatt blåsvartrandig och bortatröjan är vit, men till säsongen adderar Sirius en ny färg till paletten då man även kommer att ha ett gult tredjeställ till sitt förfogande. Ett ställ som enligt planen bara kommer att användas i en enda match, den borta mot IFK Göteborg den 12 augusti då Sirius varken kan spela i blåsvart eller vitt.

– Vi har tagit fram ett reservställ och den tredje färgen i Sirius är gult, stjärnan är gul i loggan. Vi får inte ha vitt och blått i dräkten när vi möter Göteborg så då måste vi köpa in ett tredje ställ, säger Sirius marknadschef Cilla Fischer.

Det är dock inte första gången som Sirius kommer att spela i ett gult ställ. Senast var 2013 i en träningsmatch mot Hammarby på Stadshagen i Stockholm.

Förra säsongen valde Sirius att spela i ett rosa ställ mot Göteborg till förmån för Cancerfonden. De tröjorna auktionerades sedan ut och pengarna, drygt 60 000 kronor, gick till Cancerfonden.

En annan nyhet på årets tröjor är att Sirius klubbmärke kommer att vara broderat på tröjorna i stället för tryckt som det har varit de senaste säsongerna.

– Det är snyggare med brodyr tycker jag själv och vi har fått frågan, att det är självklart när vi spelar i allsvenskan. Jag kollade runt lite hur det såg ut bland andra lag i serien och då bestämde jag att vi broderar, säger Fischer.