Sirius nobbar duo - men öppnar för Karlsson

FOTBOLL. Det blir ingen Valentino Pidré eller Joakim Alriksson i Sirius till hösten. Klubben väljer att inte gå vidare med spelarna efter träningslägret i Norrtälje.

5 augusti 2012 18:29

Pidré och Alriksson har tränat med Sirius den senaste veckan och spelade båda träningsmatchen mot Norrtälje i fredags. Under lördagskvällen fick dock duon besked från tränaren Kim Bergstrand att Sirius väljer att inte gå vidare med provspelarna.
– Båda skötte sig jättebra, verkligen. Vi gjorde dock den bedömningen att ingen av spelarna skulle göra någon avgörande skillnad för Sirius under hösten i förhållande till vad de skulle kosta, säger Bergstrand som dock håller dörren öppen för spelarna inför framtiden.
– De är båda jätteintressanta spelare.

En som dock ser ut att få kontrakt med Sirius är provspelande målvakten Martin Karlsson från Bälinge. Karlsson imponerade på Siriusledningen under träningslägret och kommer föra vidare diskussioner med klubben i början av veckan.
– Vi ska träffas igen, båda är intresserade av att fortsätta samarbetet. Han är jätteintressant och gör en bra match mot Norrtälje och var dessutom bra på träning. Han verkar dessutom ha alla bitar på plats i huvudet, säger Bergstrand.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Daniel Meisels