"Samma tryck som inför en SM-final"

Innebandytemperaturen inför kvartsfinalderbyt mellan Storvreta och Sirius är minst sagt hög. "Det är samma tryck som när vi går till en SM-final", säger Storvretas marknadschef Hannes Öhman.

18 mars 2019 18:11

Storvretas samarbetspartners har köpt upp samtliga biljetter till torsdagens första kvartsfinalmatch. Från 12.00 på måndagen kunde dessa sedan bokas gratis. Och intresset var minst sagt stort. Det smällde till i biljettsystemet.

– Mellan 12 och 13 drog det nog 1 500 biljetter direkt, säger Öhman.

Lägg därtill att en del stolar är bokade genom VIP- och säsongskort. Under tidig måndagskväll fanns endast ett 60-tal ströplatser kvar att boka till matchen i IFU Arena.

– Det finns bara några enstaka sittplatser här och där. Det kommer att bli fullt, säger Öhman.

På nätet går dock endast sittplatser att boka. Vill man ha en ståplatsbiljett får man ta sig till IFU Arenas servicedisk. Men även där gäller det ett man skyndar sig på tror Öhman.

– Det är inte mycket som talar för att man kan få biljetter på torsdag, säger han.

Förhoppningen är en publiksiffra som landar på nära 3 000 åskådare.

För dem som gärna vill ha en sittplats kan det finns ytterligare en möjlighet att få se den första kvarten då Storvreta planerar att göra ett mindre biljettsläpp på onsdag eftermiddag gällande biljetter som klubbens samarbetspartners sitter på men inte kommer att utnyttja.

Kvartsfinalserien fortsätter sedan på söndag med Sirius som hemmalag och på tisdag har Storvreta en ny hemmamatch. Match fyra spelas nästa torsdag.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Henrik Söderlund