"PW":s sköna svar till Leksandsfanset

Almtunafostrade Fredrik Pettersson-Wentzel kallades för "jävla tjockis" av en Leksandssupporter i helgens match. "PW" var inte sen att ge svar på tal.

30 januari 2017 18:12

Pettersson-Wentzel räddade 19 av 20 skott för sitt HV71 i 3–1-segern över Leksand i lördags. Det fick en supporter till dalalaget att gå till attack mot målvakten på Facebook.

Supportern skrev:

”Jävla tjockis som har sån tur i mål. Har du ätit julskinka din feta jävel. Har hatat dig sen Almtuna. Jävla hora”.

"PW" valde att svara – på sitt eget sätt. Och nu hyllas han för det av hockeyfans från hela landet på sociala medier.

Pettersson-Wentzels svar:

”Härlig passion du har för ditt Leksand. Det är synd att du kanaliserar den på det här sättet. Jag känner en liknande passion för HV71 och kommer att fortsätta göra allt jag kan för att hjälpa den föreningen till framgång. Enligt min uppfattning är verkligheten så att desto hårdare du jobbar, desto mer tur får du”.

”Angående att jag är fet och äter julskinka så försöker jag undvika kött så mycket som möjligt och just julskinka äter jag inte alls. I dagens värld och samhälle är det just den här typen av språk och uttryck som vi klarar oss mycket bättre utan. Leksand har i övrigt fantastiska fans så min förhoppning är att du framöver väljer att använda din passion för att stötta och hjälpa ditt favoritlag. Kram”.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
UNT

Ämnen du kan följa