För efter alla dessa turer är det säkert många som ställer sig frågan om detta numera bara är en klubb för halva Uppsala. Den manliga halvan.

För när klubben borde tala om framgång och allsvenska mål så har det lika mycket den senaste tiden handlat om hur man behandlat damlaget.

Jag förstår att det kan finnas personliga konflikter och att alla inte fungerar ihop när det gäller den ädla konsten att samarbeta men att hamna i en situation där man får ett helt damlag att så tydligt visa sitt missnöje är inget annat än ett fullständigt bakslag. För alla.

Jag vet att herrarna är det ekonomiska loket i klubben.

Jag vet att akademin drar in pengar på sitt sätt och jag vet också att damlaget rent ekonomiskt inte är någon vinstmaskin.

Men detta är inget nytt.

Det nya är hur man hanterar den interna striden då damlaget under en tid haft en ledare med höga ambitioner och visioner som fått med sig damlaget i en tro på att man ska lyckas lyfta både fotbollen och statusen när det gäller att vara tjej och tillhöra Sirius.

När Olof Unogård dumpades så blev man förvisso av med en kritisk röst men till bekostnad av att ett helt lag nu har gjort uppror. Ni hör ju själva.

När det gäller ledarskap så är det ett sådant rejält underbetyg att ett självmål i 92:a minuten i en cupfinal hade varit bättre.

Om nu inte Sirius vill satsa på damerna så säg det. Om man nu inte vill, har råd eller bara saknar intresse spelar för min del egentligen ingen roll. Det avgör de själva. Men när de väl bestämt sig vad de tycker så måste någon ha så pass mycket ryggrad att man tar det med spelarna och berörda ­ledare.

Nu har man bara mötts med tystnad. De vet inte ens om de tillhör klubben framöver. Om det ska finnas ett damlag.

I dag kommer många ha en åsikt om Sirius och besvikelsen och ilskan kommer att vara stor. Dessutom kommer de slaktas av debattörer i sociala medier och hur man än ser på det hela är det en rejäl förlustaffär.

Det enda rätta nu är att sätta sig ner och enas om en framtid. Ska damerna spela kvar i Sirius och hur mycket ska ni satsa på dem? När styrelsen sagt sitt kan spelarna välja att lämna klubben eller spela kvar, om den möjligheten nu finns.

Och kanske är det här inte heller Sirius fel, vi kanske bara lever i en helt galen värld där mina två döttrar aldrig kommer att kunna spela i ett lag just för att de är tjejer och inte tillräckligt lönsamma.

Att vi inte kommit längre än så 2015 är inte bara Sirius fel och det är fan i mig pinsamt för alla. Inklusive mig själv.