Uppsala, som inte har särskilt mycket att spela för, fick med sig en meriterande poäng borta mot klara seriesegraren Kungsbacka efter 0–0. En stabil insats i en ganska tillknäppt match enligt Mattsson. Två matcher, varav en i cupen, återstår för Uppsala den här säsongen och Moa Mattsson har inte bestämt sig om framtiden än.

– De där tankarna kommer alltid i slutet av säsongen. Det har varit en säsong som har varit upp och ner och jag har inte tagit något beslut än om framtiden. Jag känner att jag behöver få lite ledighet och jag vet inte hur jag kommer att göra nästa säsong, säger Mattsson.

Uppsala möter Assi i elitettans sista omgång nästa söndag på Österängen och ställs onsdagen efter mot Kvarnsveden i svenska cupen. Efter det är säsongen över.

– I vissa fall tror jag att man tappat motivationen, men vi hade en sjuk tuff vår och är revanschsugna på att visa att vi är bättre än tabelläget visar. Det är motivation nog och vi visade nu att vi kan spela bra mot det lag som vunnit serien, säger Mattsson.