Det blir en kort vistelse. Redan på söndag återvänder Tomislav Lovric, 19, till Modo Hockey och spel med klubbens J20-lag.

Innan dess ska han dock hinna med att möta Visby/Roma med ESK Hockey.

Hans andra match i Enköping.

– Det blev ju ett tråkigt resultat mot Trångsund, men för egen del tycker jag att det kändes bra. Jag försöker alltid göra mitt yttersta och det försökte jag även den matchen.

Hur har veckan med ESK varit?

– Jättebra! Jag har kommit in i laget snabbt och Enköping har verkligen en bra grupp av spelare, säger backen.

Robert Kimby gav backen stort förtroende omgående. Lovric fick mycket speltid och fick även spela i powerplayuppställnignen.

– Jag kände verkligen att jag fick förtroende. Tanken var inte att jag skulle spela powerplay, men när Wilmer (Lindblad) blev sjuk så fick jag chansen. Det var bara att försöka ta vara på det.

Du kommer ju från spel med J20. Vad ger en vecka i seniorhockeyn?

– Det är ju lite mer taktiskt här. I J20 handlar mycket om utveckling och man kanske tillåts att göra misstag på ett annat sätt för att man just ska utvecklas. Här blir det mer på allvar och för att verkligen vinna på ett annat sätt. Sen är det mer tyngd i spelet.

– Även om det är kort tid så har det gett mig att jag har spelat under två riktigt bra tränare och fått känna på farten i spelet. Och just det jag sa, rutinen bland spelarna och att det verkligen handlar om att vinna.