Pehrsson kom till Sirius inför säsongen 2013 från Västerås och blev omgående en av lagets viktigaste spelare. Under den allsvenska debutsäsongen 2017 spelade Pehrsson samtliga sekunder för Sirius under seriens 30 matcher. Inför årets säsong drabbades han av en skidskada där han skar av vadmuskeln och missade hela försäsongen. Han hade det sedan tufft under stora delar av året, men spelade likt laget upp sig mot slutet. Med några matcher kvar stod det klart att det inte skulle bli någon fortsättning för "OP" i Siriuströjan och nu har han alltså gjort klart med en ny klubb. Det blir BP, som åkte ur allsvenskan och börjar om i superettan 2019, som blir Pehrssons nya klubb.

Brommapojkarna bekräftade värvningen under måndagen.

– Vi har sökt en spelskicklig vänsterfotad innerback. I Oscar får vi allt det och även en spelare med gedigen erfarenhet av spel i både Allsvenskan och Superettan, säger BP:s manager Roberth Björknesjö till klubbens hemsida.

Pehrsson kommer att ställas mot sina gamla lagkamrater under försäsongen då Sirius möter BP den 16 mars i en träningsmatch på Grimsta.