Han sätter punkt - efter sju år

Allt har sin tid. Nu sätter UNT:s uppskattade innebandybloggare Mattias Holmgren punkt och avslutar sin blogg efter sju framgångsrika år.

31 januari 2017 15:45

Det har varit lite av en framgångssaga. 2010 startade den dåvarande Hagundaspelaren Mattias Holmgren innebandybloggen på unt.se och resten är, som man brukar säga, historia. Holmgrens blogg växte snabbt och har hela tiden varit en av de största på UNT. Nu är det dock över. Under tisdagen skrev han sitt sista inlägg.

– Det är klart att det är tråkigt och det har varit en stor del av mitt liv under många år. Jag känner dock att jag har nått vägs ände och att bloggen har levt på konstgjord andning de senaste månaderna. Det enda rätta är att vända blad som kungen hade sagt, säger Holmgren.

Känns det tråkigt?

– Både och. Jag har väl känt att den här säsongen blir den sista, men nu blev det lite tidigare än det var tänkt. Såhär i efterhand känns det ändå som rätt beslut.

Var har varit roligast?

– När jag började visste jag inte riktigt vad jag gav mig in på, men det roligaste var nog när jag har åkt på resor och sett matcher, det har blivit en del.

Anledningen till att Holmgren slutar blogga är att hans nya arbete på tidningen Travronden tar för mycket tid och energi.

– Jag jobbar på Travronden sedan i april. Trav har länge varit ett stort intresse för mig, men det är först nu som det har blivit en heltidssysselsättning.

Är du lika bra på trav som på innebandy?

– Jag har nog sett 20 gånger mer trav än innebandy det senaste året, men i grund och botten har jag nog mer timmar innebandy bakom mig på både planen och läktaren.

Till sist, hur går det för våra lokala lag i vår?

– Alla tre lag (FBC, Storvreta och Sirius) går till kvartsfinal, men åker ur med huvudet före, säger Holmgren.

Mattias Holmgren

Ålder: 28 (fyllde under måndagen)

Bor: Uppsala

Aktuell som: Slutar blogga på unt.se efter sju framgångsrika år.

Vilket blogginlägg var ditt bästa? "Sillyseason-bloggarna. Det kändes som att de uppskattades av många och det var många som delade med sig av sina rykten och övergångar".

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Daniel Meisels