Haisem ut - Käck in?

FOTBOLL. Turerna har varit många kring Haisem Ismails vara eller icke vara i Sirius. Nu tyder det mesta på att han lämnar Uppsala.
Nästa vecka provspelar vänsterbacken med allsvenska Syrianska.

19 januari 2012 21:48

Haisem Ismail var en av spelarna från fjolårets Siriustrupp som den nye tränaren Kim Bergstrand ville behålla. Ismail har haft ett kontraktsförslag med division I-klubben som bara har legat och väntat på att skrivas på.
Men plötsligt har det skett en berömd kovändning. Haisem Ismail ska, enligt Bergstrand, provspela med allsvenska Syrianska.
Siriustränaren har varit beredd på kursändringen och haft ett äss i rockärmen.

I veckan har en tänkbar ersättare funnits med på träningarna. Det handlar om den 22-årige ytterbacken Elliot Käck, som de två senaste säsongerna varit ordinarie i Hammarbys talanglag (som spelat i samma serie som Sirius).
Käck har tidigare provspelat med superettanklubbarna Värnamo och Varberg.
– Han är bra, anmärkningsvärt var att han gjorde sex mål som vänsterback förra säsongen, säger Kim Bergstrand och får det nästan att låta som att det är klart att han direkt går in och ersätter Ismail.
Men osvuret ska nog vara bäst.

I veckan har även mittbacken Bobby Alm Nilsson (från IFK Hässleholm), ytterbacken Simon Strand (Djurgården) och målvakten Vedran Bajramovic (Lindsdal) provspelat med Sirius. I eftermiddag får de besked av chef Bergstrand om de får fortsätta träna med Sirius även nästa vecka då träningen drar i gång på allvar inför träningsmatchandet.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Gustaf Andersson