Hagunda hämtar hem Mattias Jansson från Sirius. Den unge forwarden, född 1998, har fyra säsonger i superligan bakom sig och noterades för nio mål och nio assist – trots begränsad speltid. Hagunda är Mattias Janssons moderklubb.

– Det här är en spelare som alltid har varit en riktig lirare och det visar även årets poängskörd trots knapert med speltid. Trots speltiden har han fått lägga straffar och vara med i PP vilket säger det mesta om hans potential, säger Hagundas sportchef Nikola Marincic.

Sirius blev utslaget av Storvreta i kvartsfinal förra veckan. För Hagunda väntar kval till superligan där Warberg står för moståndet i en serie bäst av fem matcher. Frågan är om Mattias Jansson lämnar Sirius för Hagunda i superligan eller allsvenskan?

Oavsett vad är Mattias Jansson laddad.

– Det känns riktigt spännande. Det är i Hagunda jag har spenderat stora delar av min innebandykarriär så det känns riktigt kul att vara tillbaka. Mina förväntningar är ganska höga faktiskt. Jag hoppas kunna bidra med det jag är bra på och att Hagunda växer både som lag och förening. Jag tror detta kommer bli riktigt bra, säger han i ett pressmeddelande.