Guldfesten i Halmstad

Halmstad må vara en skön sommarstad men en oktobermåndag är det inte mycket som händer. Om nu inte Sirius är i stan och bjuder på fest.

25 oktober 2016 00:05

Det har firats i omklädningsrummet, på läktaren, i bussen och på hotellet. Men det räcker inte om man precis blivit klara för allsvenskan 2017. Sirius ville mer och fick det.

– Vi är inte helt klara än. Vi ska vinna alla matcher och serien men visst blir det fest nu. En liten. Samtidigt är det en härlig känsla. Nu kan vi njuta av det här länge, summerade Kim Skoglund som tillsammans med Ian Sirelius och några övriga i laget gjort för vana att gästa just Halmstad och Tylösand under sommarledigheten.

– Det har nästan blivit tradition, tror det är femte gången men då brukar det vara lite mer folk, skrattar Sirelius som tillsammans med övriga i laget, ledare, kanslipersonal och tillresta vänner fick fira på en lokal restaurang.

Nog för att det var tyst för övrigt i Halmstad denna måndagkväll men i festlokalen jublade man över avancemnaget.

– Jag gjorde mitt jobb och det är en härlig känsla, fortsätter Lukas Jonsson som inte bara höll nollan utan även utlovat en lite för tidig radiointervju i morgon bitti.

Nu är det midnatt och festen har bara börjat. För den här gängen. För när Sirius är tillbaka i Uppsala vill man göra om bedriften. Båda att vinna på plan och fortsätta firandet.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Daniel Legue