Fortsatta problem för stjärnorna

Skadehelvetet verkar aldrig ta slut för Uppsala Basket som fick flera negativa besked på torsdagen."Det är helt bisarrt", säger Johan Jeansson som blir borta ytterligare en månad.

27 november 2014 10:59

Under onsdagen var det dags för Johan Jeansson att plocka bort gipset, men efter en kontrollröntgen så visade det sig att skadan inte hade läkt.

– Det hade inte läkt så som läkaren hade trott innan att det skulle göra, så jag fick nytt gips som ska sitta ytterligare en vecka. Efter det ska jag också få någon form av skena som ska räta ut lillfingret, just nu ser det inte så rakt ut, suckar Johan Jeansson.

Du var skadad även förra säsongen, är du otursförföljd?

– Ja, det börjar kännas så. Den senaste tiden har det varit mycket. Det är helt bisarrt, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när en spricka i ett lillfinger kan göra så stor skada.

Även Rickard Eriksson, som gjorde en succématch mot Umeå senast med sina 26 poäng, kan missa de kommande matcherna på grund av en ond fot.

– Rickard har spelat med smärta i flera matcher nu, dessutom har han feber just nu, säger coachen Kelly Grant som också väntar på att landslagscentern Brice Massamba ska bli spelklar.

På plussidan ser det dock lite ljusare ut för en annan av landslagsstjärnorna, nämligen Anton Gaddefors.

– Förhoppningsvis kan Anton spela mot både Sundsvall och Jämtland kommande vecka, då finns det en chans för Rickard att vila sin fot, fortsätter Grant.

När det gäller Liam Rush tränade han med laget på torsdagen.

– Han körde inte allt det vi gjorde, men han var med och ska träffa vår läkare i eftermiddag, sedan får vi höra mer, avslutar Kelly Grant.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Magnus Jansson Klarin