De båda lagen är obesegrade inför kvällens match, och kan därför inte mötas i lördagens semifinal hur det än går.

Det gör att det egentligen inte finns något att förlora, bara att vinna.

Vi var i onsdagsmatchen i huvudet även under matchen mot Kazakstan i går. Vårt spel hackade lite, och först när vi lyfte oss 20-30 procent i andra halvleken så ordnade det sig. När vi är så bollförande måste vi vara mer exakta i passningsspelet, annars åker vi på kontringar. Det blir ännu viktigare mot ryssarna, vi kan inte mata dem med bollar, säger Svenne Olsson.

Bort med slarv

Hammarbymittfältaren Adam Gilljam håller med:

Det kommer att bli betydligt tuffare. Det går ju jäkligt fort när de sätter igång, så det ska bli en riktigt rolig match att spela. Vi måste tvätta bort en hel del slarv, koncentrera oss mer och snacka ihop oss ordentligt, säger Gilljam.

Johan Löfstedt, som vilade i matchen mot Kazakstan på grund av lite smärta och stelhet i kroppen efter smällen mot Finland i söndags, är tillbaka i laget och mellan stolparna kommer Andreas Bergwall in igen.

Ingen Lomanov

Ryssland har inte imponerat i VM hittills, men så brukar det se ut tidigt i VM-veckan.

Förbundskapten Olsson ser dock en viktig skillnad mot tidigare mästerskap.

De har en delaktighet på betydligt fler spelare nu när Sergej Lomanov inte är med. Och spelare som Maksim Isjkeldin och Artem Bondarenko har sett riktigt vassa ut. Vi ska snacka ihop oss lite under dagen och se om vi ska göra några småförändringar i vårt spel.

Matchen börjar klockan 19.