Under onsdagskvällen återstartat elitserien i bandy efter VM-uppehållet. Tre omgångar återstår att spela av grundserien och Sirius har fortsatt chans på en slutspelsmatch. Utanför isen behöver inte klubben jaga ihjäl sig för att hitta bra spelare för kommande säsong.

Ännu en pusselbit har nämligen förlängt sitt kontrakt. Det handlar om skyttekungen och anfallaren Kalle Mårtensson.

– Det känns förstås väldigt bra och det var egentligen inte så mycket att fundera på, då klubben och jag ville samma sak, säger anfallaren i ett pressmeddelande.

18 mål har det blivit hittills på 23 spelade matcher.

– Jag har jobbat hårt med att hitta rätt i vårt spel den här säsongen, och det är skönt att det har gett resultat. Det hänger såklart också ihop med att vi varit bra som lag och gjort fler mål än tidigare totalt sett. Sedan känner man samtidigt att det finns mer att hämta både från mig själv och laget, och det är väldigt spännande, säger han.

Kalle Mårtensson kom till Sirius från Hammarby inför säsongen 2017/18. Tränaren Esa Määttä lyfter fram 27-åringens ledaregenskaper som en stor styrka.

– Jag är väldigt glad över att Kalle vill fortsätta i Sirius. Kalle är väldigt viktig spelare för oss. Han är en utmärkt förebild för våra juniorer på många olika sätt. De man mest ska ta lärdom av är hans inställning. Han gör alltid sitt bästa i varje läge. En oerhört viktigt spelare även för defensivt, säger Esa Määttä.