Larson fick lämna planen efter en dryg timmes spel mot Öster då han fick en känning i baksidan, något som lurat i högerbacken sedan lägret i Portugal.

– Jag tog ett maxryck och kände att något hände med baksidan. Jag kunde inte spela vidare så det var bara att kliva av direkt. Jag har haft lite känning sedan sista träningen i Portugal och nu drog jag väl upp det lite grann, säger Larson.

Hur allvarligt är det?

– Jag tror inte att det behöver vara helt kört, men vi ska kolla på det under måndagen. Jag vågar inte uttala mig egentligen, men jag kommer inte att träna i morgon i alla fall.

Larson hade en del problem med sina baksidor när han kom till Sirius 2012, men har sedan den säsongen varit förskonad från sådana skador.

– Jag har inte haft problem med det här på ett tag.

Vad säger du annars om er insats?

– Det var ingen lysande match av oss. Vi slarvade en del och bjöd Öster på omställningslägen, sedan hade vi lite bättre perioder i första halvlek. Det var många borta och det är svårt att få ihop allt med många på nya positioner. Jag tycker ändå att vi gjorde det okej som fick med oss en poäng, säger Karl Larson.

På Sirius skadelista återfinns sedan tidigare långtidsskadade Karvan Ahmadi, Elias Andersson och Daniel Jarl. Philip Haglund och Oscar Pehrsson hoppas vara tillbaka till den allsvenska premiären medan Moses Ogbu och Johan Eiswohld förhoppningsvis kan vara med inom den närmsta framtiden.