Tidigare har Sirius sagts titta efter en back i och med skadorna på Oscar Pehrsson och Johan Eiswohld. I stället blev alltså den offensive mittfältaren Omar Eddahri klar för blåsvart under veckans första dag.

– Det kan fortfarande hända saker beroende på hur det går med Eiswohld och Oscar Pehrsson framför allt. Vi får se, men vi jagar inte för tillfället, säger Kim Bergstrand.

Hur är status med de skadade spelarna?

– Tim var mest en säkerhetsgrej. Haglund och "OP" går bra, men sedan är det väldigt tajt inför premiären. Fördelen nu när vi får in lite nya spelare är att vi inte behöver spela spelare som inte är hundra procent. Vi får se, går det bra så är det fantastiskt men vi kommer inte att chansa. Eiswohld hoppas vi på att han ska vara i gång till nästa match. Det finns en plan för honom.

Sirius har som bekant försökt värva Omar Eddahri under flera transferfönster. Nu berättar Kim Bergstrand att han nästan hade gett upp hoppet om att få in spelaren till Sirius.

– Nu fick vi slag på Omar som är en jävla kvalitetsspelare och då var det bara att köra. Vi hade nästan givit upp det där, men det ger oss också en bättre konkurrenssituation så vi inte behöver tvinga in folk i träning.

Efter att ha åkt ur svenska cupen under söndagen så väntar nu en matchfri helg för Sirius. Helgen den 17/18 mars kommer Sirius att spela sin nästa träningsmatch, vilket lag man kommer att möta är dock oklart då Djurgården gick vidare till kvartsfinal i cupen och kan spela semifinal den helgen.

– Vi kommer behöva kolla på det och ha en plan B. Vi måste spela match och det finns andra lag som har åkt ur cupen, säger Bergstrand.