Vem eller vilka är mest mån om sitt utseende?

– ”Lill-Micke” (Michael Jansson) står ju mycket framför spegeln innan matcherna.

Vem maskar gärna lite på övningar när inte tränaren ser?

Artikelbild

| Robin Nilsberth säger sitt om sina lagkamrater i Storvreta.

– Kanske (Nicklas) Paulsson. Han är ju skadad nu och det är kanske därför han har blivit skadad.

Vem är bäst tränad?

– Det är lite olika. Fredrik Lindholm är bäst i gymmet. Han är sjukt stark. ”Tobbe” (Gustafsson) är bra på att springa, mig är det ingen som kan tackla och snabbast är väl ”Matte” (Samuelsson). Han lever fortfarande på sin snabbhet.

Vem blir argast efter en förlust? Och hur yttrar sig det?

Artikelbild

| Nicklas Paulsson går skadad.

– Det är nog jag, ”Henke” (Stenberg) och ”Jeppe” (Berggren). ”Jeppe” visar det inte ute men det kan ryka nån klubba. Viktor Klintsten är också högljudd. Alexander Rudd är med där också. När jag var yngre var jag helt värdelös på att ta förluster. Då gick jag aldrig på jobbet dagen efter, men så är det inte nu längre. Mer eller mindre alla är såna vinnarskallar på träning och match och det är väl det som gjort Storvreta så bra, den vinnarkulturen.

Vem har sämst koll? På tider, utrustning, motståndare mm?

– Det är nog Jacob Glas. Han kan glömma det mesta. När vi var till Finland på träningsläger så vid första passet kommer han på att han inte har några träningskläder med sig. Skor och klubbor men inga shorts och t-shirts. Och då är det ändå träningsläger. Han fick låna ihop.

Vem är mest ordningsam?

– Nu är det ”KB” (lagledaren Kent Bäckström). Där är det inte något som hamnar emellan. Tider och scheman skickas ut i tid. Alla i laget som haft honom tidigare älskar honom.

Vem är roligast i laget?

– Det är väl ”Matte” eller ”Rudd”. ”Matte” är fortfarande 13 år och när Rudd kommer igång finns det inget stopp. Han körde en hel helg i Finland. Men det är högt i tak i hela laget.

Vem eller vilka i ditt lag skulle kunna nå elitnivå i någon annan sport?

– Det tror jag är ganska många. Är man på elitnivå i en sport vet du vilket driv som krävs. Vi spelar ju fotboll äldre mot yngre ibland och jag skulle vara riktigt bra som mittback. Jag spelade med ”Giffarna” (Gif Sundsvall). ”Matte” är högerback när vi spelar fotboll. ”Jeppe” är väldigt duktig på golf men elit är jag tveksam till. Jag tror ”Valle” (Valdemar Ahlroth) var duktig på hockey. Jag vet inte om det stämmer men han säger det i alla fall. Rudd var ju helt sjuk på löpning förr. När vi gick innebandygymnasiet i Umeå var han bättre på att löpa än dem på friidrottsgymnasiet. Rudd hade kunnat bli riktigt bra i friidrott.

Vilken genre dominerar musiken i omklädningsrummet och vem ansvarar?

– Det är jag som har hand om musiken. Vi hade samma lista hela förra året och spelar nästan samma låtar. Precis efter att tränarna haft sitt snack spelar vi Välkommen Hem med Erik Lundin. Det är första låten. Sen har vi några till. Innan vi ska gå ut tilll match spelar vi Greyhound med Swedish House Mafia. Efter SM-gulden spelas Välkommen hem (ja, samma titel som den med Erik Lundin) med Labyrint. Det är framförallt viktigt (med musiken) för Klintsten. Eller det är viktigt för alla förresten.

Vilken är främste materialliraren?

– Henke solklart. Tror att han bränner 20 par dojor per säsong. Och så byter han linda efter varje träning. En viss del. Tobbe och Valle meckar mycket med sina klubbor. Byter lindor, blad och skaft.

Vem eller vilka upplever du som snålast i laget?

– Haha. Oj. Jag vet inte om det är nån speciell. För de som snusar är det alltid nån som glömmer dosan i bilen hela tiden. Det är det enda jag kommer på.

Vem är mest frikostig i laget?

– Pass. Jag vet inte.

Vem skulle du inte bjuda hem på middag?

– Jag brukar bjuda hem de flesta andra på middag, jag måste ju ta hand om dem. Mest tar jag hand om Jacob Glas. Han är ju från Sundsvall som jag – och slarvig.

Vem vill du gärna bli hembjuden till på middag?

– ”Jeppe”. Där levereras det. På alla plan. Och avslutas med en bastu.