Ny seger för Bouveng

4 juli 2017 18:47

Victor Bouveng följde upp sin första seger någonsin i International GT Open med en ny i helgens racehelg nummer fyra som gick av stapeln helgen strax utanför Budapest på klassiska Hungaroring. Tillsammans med sin spanske teamkollega Fran Rueda stod 21-åringen från Vassunda som numera bor i Uppsala överst på pallen i söndagens race tillsammans med BMW Team Teo Martin Motorsport.

– Det känns enormt bra, en gång är ingen gång men två gånger är en vana. Efter förra deltävlingens vinst visste vi att vi var på hugget. I helgen visade vi att vi återigen var bäst och med det sagt kan jag inte säga mer än att jag är extremt glad och tacksam. Vi hade en bra känsla hela helgen och spelade strategin rätt och kunde ta Pole Position och vinna söndagens race. Bättre än så blir det inte, säger Victor Bouveng i ett pressmeddelande.

Nu väntar ett sommaruppehåll innan nästa GT Open race går av stapeln 1-2 september på klassiska Silverstone.

– Vi går in i uppehållet med bästa möjliga känsla! Jag kan inte med ord beskriva hur bra det känns, med tanke på att vi återigen lyckades åka ifrån bland annat före detta Formel 1-förare, nuvarande VM-ledare i WTCC med flera. Därför har vi alla anledningar att vara stolta och glad och vi är dessutom endast två poäng bakom ledarna i serien gör inte saken sämre, säger Victor Bouveng i ett pressmeddelande. (UNT)

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!