Det var ettan mot tvåan i division 4 när Uppsala-Kurd tog emot FC Arlanda på Årsta IP. Båda lagen var obesegrade inför lördagens match och det skiljde bara två poäng mellan dem.

Roy Zeinou gav FC Arlanda ledningen i den 45:e minuten men bara en minut senare kvitterade Toni Arapovic på straff för Uppsala-Kurd.

Det blev matchens enda mål och slutresultatet blev 1–1.

Därmed delade lagen på poängen och båda klubbarna är fortsatt obesegrade. De drar dock ifrån i toppen av tabellen då Rimbo förlorade mot bottenlagen Månkarbo och numera skiljer fyra poäng ned till trean Håbo.

I nästa omgång den 26:e maj tar FC Arlanda emot nästjumbon Vattholma på Midgårdsvallens konstgräs.

I herrarnas division 5 blev det seger för Rosersberg i seriefinalen mot Gimo. Hemmalaget fick en drömstart på Råbergsvallen och ledde med 2–0 efter 25 minuter efter mål av först Jakob Gustafsson och sedan Victor Levén.

I början av andra halvlek reducerade gästerna men efter en timmes spel satte Joakim Nilsson 3–1. I den 70:e matchminuten reducerade Gimo på nytt men de kom inte närmare utan matchen slutade 3–2 till Rosersberg.

Segern gör att Rosersberg fortsatt är obesegrat och passerar Gimo i tabellen för att ta över serieledningen. Efter sex omgångar står klubben på 16 inspelade poäng efter fem vinster och en oavgjord och leder serien med en poäng.