Ytterligare uppgifter intressanta för polisen

Med anledning av lördagsnattens dödskjutning i Slavsta söker polisen ytterligare vittnesuppgifter. Bland annat har onsdagskvällen den 30 januari blivit intressant. ”Vi fortsätter skrapa för att få fram ett motiv”, säger polisen.

18 februari 2019 13:49

Ännu är ingen gripen för mordet på mannen i 60-årsåldern i Slavsta som sköts ihjäl vid 23-tiden i lördags. Polisen fortsätter söka vittnen och iakttagelser kring dödskjutningen men man riktar även in sig på ett datum. Polisen söker nu vittnesuppgifter och iakttagelser från området kring Stålgatan och Södra Slavstavägen under onsdagskvällen den 30 januari.

– Det kan vara små saker som är oviktiga för de som sett något men som är viktiga för mordutredningen, säger polisens presstalesperson Mikael Hedström.

Varför är kvällen den 30 januari intressant?

– Det är ingenting utredningsgruppen ännu förmedlar men undersökningen och förhören har gjort den dagen intressant för utredningsgruppen, säger Mikael Hedström.

I övrigt är polisen förtegen kring detaljer kring utredningen.

– Vi fortsätter jobba intensivt då allt i nuläget kan vara väldigt känsligt och vi inom polisen vill absolut inte påverka vittnena. Vi jobbar brett med utredningen och tittar på flera olika alternativ. Man kartlägger så mycket som möjligt kring den här personen och ser vad man kan skrapa på för att få fram ett motiv, säger Mikael Hedström.

Polisen uppmanar alla som har tips eller iakttagelser som rör utredningen att höra av sig till polisen på telefon 114 14 eller via mejl. Polisen påpekar alltså att det är viktigt att låta polisen avgöra vilken betydelse iakttagelsen kan ha i utredningen, och därför uppmanas alla som vet något höra av sig.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
David Rydell