På tisdagseftermiddagen kom Annie Lööf till Stora torget. Hon höll inget tal, utan var bara där för att träffa och prata med människorna på torget.

En stor skara Centerpartister hade mött upp för att få träffa sin partiledare. Men även en hel del skolungdomar och andra hade tagit sig dit för att få en skymt av Annie Lööf. Det blev en hel del selfies och foton tagna som nu bevisar att dessa möten har ägt rum.

Bland alla personliga möten fick partiledaren ett speciellt med 94-åriga Centerkvinnan Märta Eriksson, som har varit med i Centerkvinnorna sedan 1967. Hon är hoppfull inför valet för Centerns del, men osvuret är bäst.

Artikelbild

| Annie Lööf med Märta Eriksson och Monica Hallgren.

– Jag hoppas, hoppas, men, men. Det är ett stort frågetecken, besvarar Märta Eriksson frågan om hur det kommer att gå i valet.

Annie Lööf kom närmast från Västerås innan hon anlände till Enköping.

Vad ger mötena med de här människorna dig?

– Jag får väldigt mycket energi. Det behöver jag få mellan partiledardebatterna och utfrågningarna, säger Annie Lööf.

Artikelbild

| Möten skedde också med unga och blivande väljare.

– Väldigt många kommer fram och pratar med mig om värderingar och om vår inställning till Sverigedemokraterna, fortsätter hon.

Samtalen på torget hade bland annat handlat om bönder, miljö och klimatfrågor.

Artikelbild

| Samtalen med folk ger energi mellan debatter och utfrågningar.

– Jag reser inte bara runt så här när det är valrörelse, utan det kommer jag även att göra om två veckor när valet är över. Jag är centerledare för att jag vill representera hela Sverige, säger Annie Lööf.