Få rätt hjälp med din bokföring

För många småföretagare är bokföringen ett nödvändigt ont som bara måste göras. Man tvingas lägga den kreativa tanken med företagets utveckling på hyllan en stund för att sätta sig in i redovisning, deklaration och lönehantering.

8 juli 2021 14:32

Oavsett om du har god kunskap i hur allt ska göras eller är helt ny så märker du snart att 

bokföring innebär mer än att bara redovisa rätt och deklarera till Skatteverket. Som företagare är du skyldig att följa en hel del lagar och bör därmed veta innebörden av dem. Vet du inte det är risken stor att du faktiskt begår ett lagbrott. Eventuellt tar företagare hjälp när det är dags att göra bokslut men genom att ha koll på vad som krävs och rätt hjälp så blir bokföringen en huvudvärk mindre. 

Istället för att företagare ska lägga tid och energi på att försöka sköta företagets ekonomi rätt finns det i dag en byrå som kan ge dig hjälp med bokföring. Bokföringen är ett omfattande arbete som ska göras på rätt sätt, från ditt allra första kvitto till varje momsredovisning och årsbokslut. Men bokföring behöver inte vara svårt – tvärtom! När du har ett bra, löpande upplägg, ett smart bokföringssystem och lättillgänglig hjälp kommer du aldrig mer behöva oroa dig för krångel med siffrorna i företaget.

Varje företag är unikt men vissa saker är gemensamma för de flesta bolag, det är den kunskapen som ger styrkan i att hjälpa företag med deklaration, redovisning och lönehantering.

En entreprenör har en vision för sitt företag och gör det som den personen är bäst på, driva och utveckla företaget. 

Med hjälp av smart teknik, kompetenta konsulter och schyssta villkor ordnas ett passande system hos Bokoredo utifrån de förutsättningarna som behövs på just ditt företag. 

De flesta företagare vet att det snabbt kan bli krångligt att hålla ordning på alla regler kring semester, föräldraledighet, och flextider. Ska man dessutom ta reda på vad som gäller med kollektivavtal, nya myndighetskrav och tidrapporter så är det lätt att bli osäker på vad som är rätt. Misstag i löneberäkning ger inte bara administrativa problem, utan skapar också missnöje bland anställda på företaget och man måste återigen lägga den kreativa företagsandan på hyllan för att reda ut problem och missförstånd. 

Redovisningsfrågor blir allt med komplexa. För att en företagare, oavsett storlek, ska vara trygg när det gäller frågor kopplade till redovisningen så måste företaget anlita en person som har både kunskaper och tillräckligt bra erfarenheter i just redovisningsfrågor.

Du driver ditt företag som du önskar, och ett passande system utifrån dina förutsättningar ordnas. 

Beroende på bolagets storlek finns det även möjlighet att få hjälp med både posthantering och hanteringen av företagets betalningar av leverantörsfakturor. 

Så att du kan fokusera på det som du gör bäst, driva ditt företag enkelt och utan krångel.

Från

Bokoredo