Betting.se – Sveriges största community för sportsbetting

29 juni 2021 11:40

Hos Betting.se har du möjligheten att läsa om de största sporterna i världen. Här hittar du förhandstittar inför kommande ligor och mästerskap samt bettingtips på matcher. Vi täcker alla de större evenemangen, men har valt att lägga extra fokus på fotboll, tennis och ishockey. Om du gillar någon av de nämnda sporterna har du hos oss, alltid tillgång till de senaste nyheterna.

Fotboll

EM och VM

Inför de stora mästerskapen är vi alltid i god tid ute med förhandstittar där du kan läsa om när vi går igenom alla deltagande nationer. Vi kollar närmare på de respektive landslagens styrkor/svagheter, trupper, förväntade startelvor, form och analyserar utifrån det hur långt ett lag kan tänkas gå.

Vårt stora fokus för tillfället är EM där vi bevakar mästerskapet genom att se så mycket matcher som möjligt för att återge våra tankar kring de olika lagens spelare och form. Vilket vi senare använder i våra speltips för att kunna göra en bra bedömning.

Premier League

Om du är intresserad av den engelska högsta ligan Premier League kan du inför varje ny säsong läsa vår förhandstitt där vi går igenom alla lagen. Här kan du läsa om ditt favoritlag och alla nyförvärv inför det stundande spelåret. Vi rankar alla lagen baserat på hur vi tycker trupperna ser ut.

Champions League

Om du gillar Champions League hittar du alltid en komplett genomgång av alla deltagande lag i vår förhandstitt. Om ditt favoritlag deltar i årets upplaga av den europeiska mästarturneringen kan du läsa om lagets förutsättningar. Läs om vilka vi tippar som vinnare och vår motivering varför de slutligen lyfter bucklan.

Europa League

Att vinna Europa League är kanske inte lika åtråvärt som att vinna Champions League. Men eftersom det är Europas näst största klubblagsturnering är det intressant för alla våra läsare att få en förhandstitt inför varje ny säsong. Här kan du läsa en komplett genomgång av ditt favoritlag inför den kommande säsongen.

Tennis

Grand Slam

Här kan du läsa artiklar om de fyra stora Grand Slam-turneringarna som går av stapeln varje år skrivna av Sveriges kanske främste tenniskännare, David Thorstensson. Där han inför respektive turnering går igenom de stora favoriterna och eventuella skrällar.

ATP

Du kommer att under årets gång kunna läsa om de mindre turneringarna som pågår utanför Grand Slam. Analyser och bettingtips levereras även här av David Thorstensson.

Ishockey

VM och OS

Runt de stora mästerskapen blir det alltid lite extra fokus på Tre Kronor och deras chanser i den turneringen de deltar i. Men självklart hittar du en genomgång och analys av alla deltagande nationer och hur vi bedömer deras chanser till vinst.

NHL

Världens främsta hockeyliga är den nordamerikanska. Du kan inför varje nytt spelår läsa vår förhandstitt där vi går igenom alla lagen och bedömer deras chanser inför den stundande säsongen.

SHL

Läs om våran egen inhemska hockeyliga SHL, där vi analyserar alla lagen i våran förhandstitt. Du kan även läsa om vilka vi tippar slutligen står som segrare efter sista omgången.

Från

Betting.se