Detta är ett annonssamarbete

Vilka företagsprodukter är mest uppskattade?

31 maj 2022 11:43

Kampanjprodukter och varor är ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra ditt varumärke med din företagslogotyp. De tillhandahåller expertis och kunskap för att förbättra alla marknadsföringskampanjer som du överväger, nu eller i framtiden. Vi har ett stort utbud av produkter som pennor, muggar, väskor, paraplyer, kläder, brevpapper, nyckelringar och mycket mer. Att välja rätt produkt för din kampanj eller företag kan vara svårt eftersom att utbudet är enormt. I denna artikel kommer vi att guida er till de 6 bästa företagsprodukterna!

Pennor

Tryckta pennor är de bästa reklamprodukterna. De är användbara, prisvärda och lätta att bära med sig. Du kan använda den varje dag: på kontoret, i skolan eller på universitetet, som en gåva. Det är en företagsgåva som alltid är ett säkert kort. Den finns också i flera färger och är lätt att trycka på, så den kommer alltid att se bra ut med din logotyp! Pennor i alla sorter och färger kan man köpa hos Axon Profil. Där kommer du garanterat att även hitta andra slags produkter till ditt företag eller organisation! 

Anteckningsböcker

Den mest populära reklamprodukten för kontoret. Även om vi lever i en digital värld är det fortfarande bra att föra anteckningar på papper. Anteckningsböcker är idealiska för att föra anteckningar under möten, brainstorma idéer eller till och med för att klottra lite under lugna perioder på kontoret. Rolig fakta: Enligt forskare på Harvard har klotter många fördelar, till exempel att det förbättrar koncentrationen och lindrar stress. Axon Profil har även här ett stort utbud.

T-shirts

Personliga kläder fungerar perfekt för att marknadsföra ditt varumärke, ditt team och dina evenemang. T-shirts är särskilt utmärkta produkter inom denna kategori: de är prisvärda, lätta att trycka på och naturligtvis perfekta att bära. Axon Profil hjälper dig att trycka dina egna t-shirts, och andra kläder, prydda med ditt företags kännetecken.

Totebag

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos reklampresenter? De ska vara prisvärda, bekväma och naturligtvis användbara och hållbara. En totebag uppfyller mer än väl dessa krav: en praktisk och återanvändbar shoppingväska, idealisk för evenemang, mässor, detaljhandel och nästan alla andra situationer du kan tänka dig. De är tillverkade av ett ultralätt syntetiskt material och har långa handtag så att den kan användas som en axelväska. Dessutom bidrar återanvändbara shoppingpåsar också till en bättre planet genom att minska mängden plastpåsar som vi använder!

Powerbank

Vilken elektrisk apparat använder du mest? Förmodligen din smartphone, eller hur? En av de mest skrämmande sakerna som kan hända dig i dag är att din telefon blir strömlös, och dina kunder, partners, leverantörer och anställda tänker förmodligen likadant! Det är därför bärbara powerbanks är en så populär reklamprodukt nuförtiden.

Vattenflaskor

Att dricka tillräckligt med vatten är mycket viktigt på varje arbetsplats, och därför är vattenflaskor med reklamtryck så populära. Du främjar inte bara ditt varumärke, du hjälper också planeten genom att minska plastförbrukningen! En vattenflaska är perfekt för användning på kontoret, på gymmet eller utomhus. Det kommer var en företagsprodukt som garanterat kommer att användas av alla som får den!

Att tänka på

Profilprodukter är som sagt en stark del i ett företags marknadsföring. Det är viktigt att du investerar i god kvalitet. Här kan Axon Profil verkligen hjälpa dig. Du har ett stort utbud på produkter, med möjlighet till olika tryck, färger och funktioner. Du kommer garanterat hitta något för just dig och ditt team.