Vad innebär enkelt spel för dig?

4 mars 2022 16:05

Visst är det individuellt vad man anser vara enkelt spel och hur enkelt man eftersöker. Den typen av spel vi pratar om här är betting på olika sporter och event. De som redan har intresse av detta vet säkerligen att det finns ett stort utbud av vad man kan betta på och det finns även massor av odds att välja mellan.

Om du letar efter enkla satsningar är det inte svårt att hitta dem. Du kan göra dina satsningar på några sekunder och du får också bra odds. Det är viktigt att komma ihåg att typen av sportspel varierar, men det finns alla typer av spel där ute. Till exempel vem som kommer att vinna, vem som kommer att komma först/andra och vilket lag som kommer att göra flest mål.

En annan synvinkel med enkelt spel är att det kommer fram allt fler bettingsidor utan konto. Om du inte redan känner till detta, så undrar du säkert hur det kan vara möjligt att spela utan att ha ett konto.

Vad innebär "utan konto"?

För att gå på djupet, så kommer det att automatiskt att skapas ett spelkonto för dig. Däremot behöver du inte lägga mycket energi för att få detta konto och det kommer inte heller krävas många personliga uppgifter om dig för att du ska få ett spelkonto på spelsajten.

Det som du behöver är ett personligt BankID för att logga in och sen kunna spela. Ingen annan kan därmed komma åt några inloggningsuppgifter för att ta sig in på ditt spelkonto. Det spelkonto som automatiskt skapas kommer kopplas till ditt personnummer och det BankID du använder. Anledningen till att det kommer att finnas ett konto är för att du ska kunna spara dina spel och eventuella vinstpengar.

Snabbt och säkert

Det är mer säkert att använda BankID för att logga in, då det inte kommer finnas flera personliga uppgifter om dig registrerade. Det blir svårare att komma åt din BankID än uppgifter som användarnamn och lösenord. Därmed kan det kännas säkrare för dig när du är bland mycket folk och vill logga in på din spelsajt.

Med BankID kommer du in snabbare på din spelsajt och det är även stor möjlighet till att kunna använda dig av snabba uttag. Vad som gäller för snabba uttag kan skilja mellan olika sajter, så kontrollera först villkoren. Däremot ska det vara möjligt att överföringen inte kräver mer än 15 minuter för att genomföras och för att detta ska vara möjligt behöver du betaltjänsten Trustly. Med denna tjänst blir det alltid snabbare och smidigare överföringar.

Från

speltips.se