Nystart Finans hjälper dig få ordning på din ekonomi

24 februari 2022 14:11

Tryggheten med att ha en god stabil privatekonomi är nog något som alla vill ha i sitt liv. Det är mycket viktigt att ha god kontroll över sin egen personliga ekonomi eftersom det ger dig en känsla av trygghet och förmåga att hantera allt som kommer i ens väg och om man inte tar tag i det lätt spåra ur och leda till en vardag som blir värre och värre.

Genom livet går vi alla igenom olika perioder och med dem möts vi av olika motgångar. Några av dessa motgångar kan göra att vi akut behöver låna pengar. Det kan handla om allt från en trasig bil som du behöver för att ta dig till jobbet till en kamp med husbetalningen eller räkningar. Pressade situationer kan också leda till förhastade beslut och man tar lätt på sig lån med höga avgifter.

Liknande situationer kan uppstå flera gånger och till slut har man lyckats samla på sig flera mindre lån, som kostar mycket i ränta och övriga kostnader. Detta gör det svårare för dig att lösa din ekonomiska situation, eftersom den summa pengar som måste återbetalas hela tiden ökar.

Nystart Finans hjälper dig samla lån

Nystart Finans är ett nytt privat företag som vill hjälpa människor i Sverige att få ordning på sin ekonomi och ge dem verktyg som de behöver för att ta större ansvar för sin egen privatekonomi. Nystart Finans hjälper inte bara människor att lösa sina tillfälliga omedelbara problem, genom att samla lån, utan hjälper dig också att få ordning på din ekonomi för att kunna hamna på ett bättre spår.

Genom att samla lån, så förvandlar du alla dina lån till ett enda lån med ett belopp som bättre motsvarar din faktiska inkomst och dina möjligheter att betala tillbaka. Det innebär att du bara behöver göra en enda återbetalning varje månad, vilket gör det lättare för dig att hålla reda på hur mycket du är skyldig och när återbetalningarna ska göras. Att bara ha en återbetalning som är lätt att hantera sparar också mycket pengar i ränteavgifter.

Trots att du har betalningsanmärkningar?

När du ansöker om att samla lån hos Nystart Finans, så finns det chans för dig att få lånet beviljat trots att du har betalningsanmärkningar. Främsta fokuset ligger på hur din nuvarande ekonomi ser ut och hur stora chanserna är att du kan betala på ditt lån. Att ha en historia av att betala tillbaka lån i tid är dock alltid en fördel.

Dina förutsättningar för att få lånet beviljat kan däremot bli bättre om du hittar en medsökande med god ekonomi. Anledningen till att en medsökande kan hjälpa dig beror på att denna person kommer att stå ansvarig för betalningar om du själv inte kan betala. Detta gör att långivaren förses med en form av säkerhet för lånet. De kommer med större säkerhet att få tillbaka de pengar de har lånat ut till dig.

Från

Nystart Finans