Detta är ett annonssamarbete

Jobba som sjuksköterska på ett flexibelt sätt

13 januari 2022 12:35

Som sjuksköterska kan du välja att arbeta som konsult, vilket ger dig ett mer flexibelt schema. Du får fler möjligheter att jobba med det som du är bäst på, genom att jobba på olika platser och olika orter.

Att arbeta som konsult ger dig möjlighet att arbeta med olika projekt och uppdrag och ger dig möjlighet att utveckla och dela med dig av din expertis till fler människor.   Du kommer då arbeta som bemanningssjuksköterska och förutom att du får jobba mer flexibelt, så kommer bemanningsföretaget ta hand om de praktiska delarna åt dig. Till exempel ett boende, sköta all kontakt med arbetsgivare och skattefrågor samt resor till och från olika orter.

Agila är ett bemannings- och rekryteringsföretag som bland annat inriktar sig på bemanning sjuksköterska. Företaget startades år 2008 och är idag verksamma i nästintill alla kommuner i Sverige och Norge

Med bemanning sjuksköterska följer många alternativ

Om du arbetar med Agila kommer du att få flera alternativ till hur du vill lägga upp ditt schema. Förutom att du väljer mellan heltid och deltid, så kan du även välja mellan att arbeta regionalt, kommunalt eller på privata kliniker. Att arbeta som bemanningssjuksköterska kan vara väldigt givande och när man arbetar med människor finns det alltid möjligheter att växa och utvecklas.

Agila vill att fler sjuksköterskor ska få uppleva hur givande och fantastiskt det kan vara att hjälpa människor på vägen, även om det kan vara en utmaning emellanåt. Sjuksköterskor är ofta högt värderade av sina patienter, då de har blivit väl omhändertagna och fått känna att de är i goda händer. Det betyder mycket att man känna en viss trygghet medan man ligger med smärta eller sjukdom.

Fördelar med bemanning sjuksköterska

Det kommer flera andra fördelar med att jobba som bemanningssjuksköterska. Förutom flexibiliteten får du även en konkurrenskraftig lön, som bland annat beror på din utbildning, dina arbetstider och hur pass flexibel du är beredd på att vara med olika uppdrag som uppkommer.

Du kommer att belönas när du väljer att uppgradera din utbildning. Arbetsmarknaden kommer få mer nytta och glädje av dina kunskaper, så du kommer bli erbjuden fler uppdrag och det finns även goda chanser för att påverka din lön.

Med bemanning sjuksköterska hos Agila kan du alltid vara trygg med att det råder god kommunikation med din kontaktperson. Denna person kommer alltid att vara väl insatt i ditt arbete och dina utmaningar, så du kan vara trygg med att du alltid blir uppskattad och får stöd de gånger det dyker upp några frågor.

Från

Agila