Detta är ett annonssamarbete

Bygga pool i Uppsala – vad ska man tänka på?

18 juli 2022 10:09

Detta inlägg är en annons

https://images.pexels.com/photos/5265223/pexels-photo-5265223.jpeg

Att bygga pool är ett stort projekt som kräver mycket planering. Innan du börjar bygga din pool måste du fundera på flera saker. Först och främst måste du avgöra vilken typ av pool du vill ha. Vill du ha en markpool eller ovanmarkspool? Sedan måste du välja material. Du kan välja mellan trä, stål, betong, plast eller glassfiber. Varje material har för- och nackdelar som du bör tänka igenom innan du bestämmer dig. När du har valt material är det dags att titta på storlek och form på din pool. Hur stor vill du att den ska vara? Och hur vill du att den ska se ut? Det finns massor av olika alternativ – allt från runda till rektangulära pooler i olika storlekar. Pooltime är ett etablerat företag som vet exakt vad du behöver och kan hjälpa dig med ditt poolpaket på bästa sätt.

Vilken typ av pool passar bäst för mig och min familj?

Det finns många olika typer av pooler, och det är viktigt att välja en som passar just din familj. En Pool som levereras som en hel balja är ett populärt val bland familjer som vill ha den senaste tekniken inom pooler. Poolen levereras som en hel balja och man slipper att ha PVC linerduken. Poolen är därmed miljövänlig och installationen tar endast någon vecka.
Standarddjupet på pooler är 1,50 m så att man förutom att simma kan även leka i poolen. Om du ska ha en pool så bygger pool Göteborg kan du vara säker på att Pooltime är ett riktigt bra alternativ. 

Var kan man hitta en bra poolbyggare om man bor i Uppsala?

Det finns flera bra poolbyggare i Uppsala, och det är enkelt att hitta dem på internet. En av dom är Pooltime som är ett etablerat företag i hela Sverige och på deras hemsida kan du se bilder på deras arbeten, och det är också en bra idé att läsa recensioner från andra kunder. Det är viktigt att välja en poolbyggare som har god erfarenhet av att bygga pool Uppsala, eftersom det finns många olika saker man måste ta hänsyn till. Man måste t ex tänka på hur poolen ska anslutas till vatten- och avloppssystemet, samt se till att den är byggd för de specifika förhållandena i Uppsala.

Behöver jag ett tillstånd för att bygga en pool i Uppsala?

Enligt de Svenska lagar som Boverket har för att bygga pool i Uppsala finns det egentligen inget som säger att du behöver något tillstånd. Det kan dock bli nödvändigt i vissa unika situationer, så det kan vara bra att titta på Boverkets hemsida för mer information. Med poolpaket från Pooltime är det dock väldigt sällan, om aldrig som det behövs något tillstånd vid bygge av pool. 

Från

pooltime.se