Om UNT Mera

Vi vill belöna dig som läser UNT, det är därför UNT Mera finns.

Vill du ta del av UNT Mera erbjudanden behöver du någon av våra prenumerationsformer UNT Premium, UNT Premium DIGITAL eller UNT Premium HELG.


Om du nyttjar dina UNT Mera erbjudanden ofta är chanserna goda att du sparar in hela prenumerationskostnaden under ett år!


UNT Mera ger dig tillgång till bl. a följande:
- rabatter i butiker
- rabatter på resor och olika upplevelser
- rabatter på Lokus köp- och sälj och familjeannonser
- rabatter på utvalda evenemang och konserter
- möjlighet att delta i spännande tävlingar/utlottningar

Vill du nyttja ett erbjudande kan du välja mellan att printa ut en kupong eller få ett sms skickat till din mobil.
Dessa funktioner finner du i anslutning till erbjudandet.

 

Inloggning
Du loggar in med ditt användarnamn och lösenord. Saknar du ett användarkonto? -skapa ett här. Har du ett användarkonto och en prenumeration hos oss, kopplar du prenumerationen till ditt användarkonto för att få tillgång till UNT Mera. Det kan du göra här!

Du hittar uppgifterna för att koppla din prenumeration i din senaste faktura. Har du ingen faktura klicka på knappen "saknar uppgifter" när du befinner dig på sidan för att koppla prenumeration.

Låt hela familjen få ta del av UNT Mera
UNT Mera, e-tidningen och övriga förmåner ingår för alla i hushållet. Du som har prenumerationen kopplad till ditt konto kan bjuda in upp till 5 familjemedlemmar som bor på samma adress som du. (Gäller premiumprenumeration) Bjud in under "Mina sidor".

Nyhetsbrev
Någon gång varje månad skickar vi ut ett nyhetsbrev per mejl direkt till dig. Det hjälper dig hålla koll på alla rabatter på varor, resor, evenemang och upplevelser vi fyller på med under hela året. Uppge din mejladress när du skapat konto i MINA SIDOR i kundservice - då erhåller du vårt kontinuerliga nyhetsbrev. Vill du inte längre ha nyhetsbrevet avregistrerar du dig via den länk för detta som du hittar längst ner i mejlet.

Ingen dator eller mobiltelefon?
Du som ej har tillgång till dator kan kontakta Kundcenter: Ta mig till kontaktuppgifterna här!

Frågor och svar:
- Om du önskar få erbjudandet som sms, måste du lägga in mobilnummer och mailadress i "mina sidor" som du hittar i Kundserviceportalen längst upp på sidan. OBS! Det kan ta upp till 15 minuter innan du får ditt sms.

Hur använder man kupongen/sms?
- Kupongen printar du ut själv. I de flesta fall går det även att få ett sms till din mobiltelefon. Länkar för detta finns i anslutning till erbjudandet. Kupongen eller sms ska lämnas eller visas upp på den plats där det gäller.

Kan man delta i tävlingar mer än en gång?
- Nej. Man kan delta i en tävling en gång per prenumeration.

Saknar du något erbjudande? Vill du tipsa oss om något eller har du frågor om UNT Mera?
Du kan du skicka ett mail till oss genom att klicka här
För oss är det viktigt att få veta vad just du tycker, det är för din skull UNT Mera finns!