Insändare Som flera tidigare skrivit innan är parkeringsplatsen vid tågstationen i Vattholma alltid full dagtid. Alltid full dagtid. Gatorna i samhället intill tåget är dessutom så smala så parkerar man där kommer man att hindra annan trafik.

De skolbussar som går hemifrån mig till tåget passar inte alltid mitt skolschema vilket gör att jag ibland tvingas ta moppe till tåget. Tidigt i höstas fick jag betala 500 kr i böter eftersom jag stod på gräset precis intill parkeringsplatsen då den var helt full. Alltså 500 kr i böter när jag var i skolan!

Detta har lett till att jag och mina föräldrar flertalet gånger tagit bilen hela vägen in till stan istället. För vad ska man göra? Ibland går det inga bussar alls, kommer man då till tåget och parkeringen är full har man inget annat val än att ta bilen hela vägen till stan. För en kommun som sägs satsa så mycket på miljön borde detta kunna hanteras bättre.

Nu frågar jag rakt ut, vart ska jag ska parkera? Det är dags att kommunen ger svar på våra klagomål. Gör parkeringsplatsen större eller sätt in fler bussar så vi som bor långt ifrån tåget inte tvingas ta omiljövänliga färdmedel dit!