Personligt, nytt och tryggt genom VårgårdaHus

ANNONS. Planerar du att skaffa en ny bostad med personlig prägel? Då kan VårgårdaHus lösningar vara intressanta. Företaget bjuder på många olika husmodeller för inspiration, men alla hus planeras unikt efter kundens önskemål.

4 april 2019 12:38

Ett husbygge börjar med val och köp av tomt. Efter det planering, budget, design och byggnation. VårgårdaHus kunder erbjuds möjlighet att sätta sin egen prägel på det nya huset som byggs. Kunderna får också personliga kontakter med samtliga entreprenörer som deltar i husbygget.
   – Vi projekterar och bygger tillsammans med lokala entreprenörer. Vi sitter till och med i samma lokaler, säger Per Gustavsson, representant för VårgårdaHus i Uppsala.


Valet av lokala entreprenörer är medvetet.
Per Gustavsson anser att det ger en ökad trygghet för kunden. Kunden har möjlighet att bolla idéer med kunniga och erfarna hantverkare från det lokala byggföretaget Uppsala byggteam AB men kan också välja att engagera en egen entreprenör om man så önskar. Allt planeras väl för att ge kunden en trygg och stabil husresa. Alla de hus som VårgårdaHus erbjuder är anpassningsbara. Kunden har därför stora möjligheter att påverka och få igenom sina idéer. Det går att göra ordentliga avsteg från alla olika exempelhus som finns i katalogen.
   – Flexibiliteten är större än vad man anar utifrån katalogen. Vi tar dessutom inget extra betalt för den flexibiliteten, vi ritar om utan extra kostnader, säger Per Gustavsson.
   Detta intygas av Fredrik Johansson, vd och delägare i Uppsala byggteam, som vi träffar i samband med ett pågående bygge av ett VårgårdaHus i Alsike.
   – Det här har gått bra. Vi erbjuder flexibilitet på kundens villkor, vi vägleder kunden från ruta ett till mål, säger han.

Boka ett möte, beställ katalog eller läs mera (extern länk)

I dag används digital och social media av kunderna för att hitta inspiration till hur drömhuset kan se ut. Vi använder gärna de bilder och idéer som kunden hittat och på vår egna VårgårdaHus instagram delar våra kunder med sig av hur deras unika hus blev vilket ger inspiration till kommande kunder. För den som ändå vill uppleva ett färdigt VårgårdaHus och få en känsla av kvalitet och hantverk finns det ett visningshus (Villa Jennyhill) i Haninge, söder om Stockholm. Det är det närmaste från Uppsala. Huset har öppet för visning flertalet helger under våren.

 ♦  ♦  ♦  ♦

 Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio
– en del av Upsala Nya Tidning

 

 

Hemsida: https://www.vargardahus.se/kontor/uppsalauppland/

Kontakt: Per Gustavsson

0702-67 41 47, 018-12 35 10

per.gustavsson@vargardahus.se

 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!