Är du Sportfastigheters nya lagspelare?

ANNONS. Uppsala växer och utvecklas som aldrig förr. Folk flyttar hit, företag etablerar sig och Uppsala kommun har gjort en tydlig markering för att sport- och rekreationsanläggningar är ett prioriterat område för att stadens alla gamla och nya invånare ska få en meningsfull och kvalitativ fritid.
   Nu kan du vara med att se till att det blir verklighet.

26 december 2018 15:36

Sportfastigheter förvaltar, utvecklar och bygger nya anläggningar för sport, rekreation och event över hela Uppsala. Bland annat bygger man just nu en ny fotbollsarena och utvecklar bandyarenan vid Studenternas, konstgräsplaner och andra rekreationsplatser.
   För att kunna svara upp mot efterfrågan ska nu projektteamet utökas från tre till fyra spelare och man söker nu en medarbetare som kan leda ny- och ombyggnadsprojekt.
   – Här gäller det kunna se långsiktigt och att sätta sig in i hur det kommer att se ut i framtiden. Vilka kommer att använda anläggningen? När och hur? Hur ser det ut om fem år, om femton? Vilka behov kommer att finnas då? säger Conny Niklasson, projektchef på Sportfastigheter.

Projektering av sport- och rekreationsanläggningar kräver att man är lyhörd. Här ska många människor, i olika åldrar, med olika bakgrund och, ibland, med vitt skilda intressen få ut så mycket som möjligt. Anläggningarna ska vara effektiva och det gäller att kunna se hela processen. Från tanke, genom färdigställande till förvaltning under många år framöver.
   – Det är en utmaning, som kanske inte alltid finns i andra projekt. För att lyckas måste man hålla örat nära marken för att se när nya trender och intressen, nya sporter, nya sätt att träna och att titta på, till exempel, idrott förändras, säger Conny Niklasson.

Sportfastigheter förvaltar i dag 48 anläggningar och jobbar tätt tillsammans med hyresgästen och idrottsrörelsen. Många av de tjugo anställda har kopplingar till just idrotten på olika sätt och en viktig del av projektledningen handlar om att ta ansvar för helheten och att involvera hyresgäster, föreningar, förbund, intresseorganisationer och vanliga besökare.
   – Det räcker inte med att bygga en hall och sedan gå vidare till nästa projekt. Vi planerar långsiktigt och finns ju kvar när verksamheten i en nyrenoverad eller helt ny anläggning öppnar, förklarar Conny Niklasson och poängterar att det är just det som gör uppdraget extra roligt och meningsfullt.
   – Det kommer en innebandytjej för att träna med sina kompisar i hallen så småningom. Henne måste man ha med i tanken redan från början, förklarar Conny.

Sportfastigheter skapar kvalité för Uppsala, som just nu växer och utvecklas som aldrig förr. Är du eller någon du känner rätt person att spela i laget som för staden framåt?

LÄS MER om tjänsten som projektledare på Sportfastigheter

LÄS MER om Sportfastigheter

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Den här annonsen är producerad av UNT Content Studio
– en del av Upsala Nya Tidning
 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!