Söderberg och Partners i Uppsala: Kunden ska känna sig sedd

ANNONS. Söderberg och Partners är en finansiell rådgivare som tror på värdet av att tänka annorlunda och ständigt ifrågasätta, förändra och utveckla det traditionella arbetssättet i branschen. Under åren har Söderberg och Partners utvecklat en bredd och erbjuder i dag en helhetslösning för såväl företag som privatpersoner.

18 oktober 2018 12:30

Söderberg och Partners är i dag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Företaget har 89 kontor spridda runt om i landet och värnar om den lokala närvaron.
   På kontoret i Uppsala arbetar 11 rådgivare och 7 administratörer och kontoret karakteriseras av en hjälpsam atmosfär där kunden alltid står i centrum. Här jobbar Per-Ulf Carlsson som rådgivare inom Pension, som efter 32 år i branschen med cirka 25 000 kundmöten i bagaget, har god kunskap om vad kunden behöver.
   – I min vardag hjälper jag företag att göra upphandlingar av pensioner och försäkringar. Men det är mycket mer än så, vi på Söderberg och Partners visar engagemang. Kunden ska känna sig sedd, och då menar jag alla företagets anställda, berättar Per-Ulf Carlsson.
   Företagets vision är att arbeta proaktivt i dag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. Det handlar i grund och botten om att man som privatperson, företagare, chef, medarbetare eller företrädare för en organisation ska få de bästa lösningarna för just sin situation. För att möjliggöra detta vilar Söderberg och Partners arbete på en värdegrund där personlig hänsyn, gedigen analys och öppenhet utgör hörnstenarna.

Branschens nöjdaste kunder
I sex år i rad har Svenskt Kvalitetsindex (SKI) undersökning visat att Söderberg och Partners har mest nöjda kunder inom förmedlarbranschen.
   – Vi är bortskämda eftersom vi nästan bara får nya kunder på referenser, vilket är ett tydligt tecken på nöjda kunder. Jag tror Söderberg och Partners styrka ligger i att vi skapar tydliga mervärden och har förståelse för kundens unika behov. Till skillnad från andra aktörer så kan vi också erbjuda våra kunder en helhetslösning, berättar Per-Ulf Carlsson

Råd som bygger på analyser
Till stöd för sina råd har Söderberg och Partners en omfattande analysavdelning som betygsätter alla produkter och lösningar de erbjuder utifrån ett trafikljussystem. På så vis kan Söderberg och Partners välja ut de mest fördelaktiga pensionslösningarna, fonderna och försäkringsvillkoren för sina kunder. Detta presenteras i Trafikljusrapporten där själva trafikljussystemet har fått ett rejält genomslag, kanske på grund av sin enkelhet i rött, gult och grönt ljus som vägleder spararna att hitta rätt i det enorma utbudet. Det sätter också press på finansbranschens aktörer att bli ännu bättre.

 

Söderberg och Partners presenterar även följande analyser och rapporter:

  • Veckoanalyser
    Varje vecka presenterar Söderberg och Partners en veckoanalys som innehåller kontinuerliga analyser av finansmarknaden på makro- och mikronivå.

  • Hållbarhetsanalyser
    Söderberg och Partners ligger i framkant med hållbarhetsanalyser som utvärderar fonder, fondförsäkringar och pensionsbolag utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

  • Strategirapport
    Årets tredje strategirapport släpptes den 20 september. Fokuset ligger denna gång på handelskriget mellan Kina och USA, och temadelen behandlar ämnet ”inflation”.

 

Avslutningsvis beskriver Per-Ulf Carlsson varför man ska välja Söderberg och Partners med följande ord:
– Förutom att vi har en mycket konkurrenskraftig helhetslösning, så är vi personliga och ser alla! Vi värderar alla företags anställda precis lika mycket, vilken position du än har. Vi är noggranna och transparenta och kunden kan känna förtroende för att vi kommer ta hand om den på allra bästa sätt.

Nyfiken att veta mer? Kontakta Söderberg & Partners i Uppsala.

 

Läs mer och följ Söderberg och Partners i sociala medier:

Söderberg och Partners på Facebook

Söderberg och Partners på Twitter

Söderberg och Partners på LinkedIn

Söderberg och Partners på Allabolag

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

 Den här annonsen är producerad av Insert Media 
– en del av Upsala Nya Tidning
 

 

 

 

<p>Om Söderberg &amp; Partners</p>

Söderberg & Partners grundades 2004 och är i dag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Under åren har Söderberg & Partners utvecklat en unik affärsmodell som är heltäckande på ett sätt som ingen annan aktör i branschen. De bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. De utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne- och förmånshantering.  

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!