Du har väl bokat dig?

ANNONS. Nätverket Relation skapar möten där platsen viktig och noga vald. För när människor möts i inspirerande och ibland oväntade miljöer ökar mottagligheten för nya idéer. I höst gör Relationsbåten comeback – du följer väl med?

19 september 2019 15:43

Affärsnätverket Relation bjuder tillsammans med Företagarna och Styrelseakademien in sina medlemmar och andra till en inspirerande resa 17–18 oktober. En resa där näringslivet i Uppsala, Stockholm och Mälardalsregionen möts för att knyta nya kontakter, utbyta idéer, skaffa kunskap och inspireras under avslappnade former.

Kinnarps i Uppsala har varit en partner till tidigare Relationsbåtar med den omåttligt populära pianobaren, där Stefan Gunnarsson stått för underhållningen. En given succé framåt kvällen.
   – Vi har varit med på samtliga Relationsbåtar med Stefan i pianobaren och det blev lite av vårt signum genom året. Ett grymt sätt att mötas i positiv miljö och där man samtidigt kan frigöra positiv energi, berättar Mikael Thulin, vd på Kinnarps.

Temat för 2019 års Relationsbåt är prestation och fokuserar på hur du som individ och ditt företag kan göra för att skapa förutsättningar för att nå uppsatta mål.
   Populäre föreläsaren Per Holknekt inleder med en föreläsning i samband med lunch på Happy Tammsvik innan färden går vidare till Birkaterminalen och ombordstigning.
    Under dag ett bjuds det på föreläsningar av Sebastian Tarkowski, vd på Fagerudd konferens, som talar om vikten av att leda meningsfulla möten.

BOKA din biljett till Relationsbåten HÄR (extern länk) 

Charlotte Gustavsson, verksamhetschef på Styrelseakademien i Stockholm, tidigare vd på MoDo hockey, Kia Orback Pettersson, styrelseproffs, Hans Carlsson, Styrelseakademiens lärare, Tommy Einarö, Peragenda och Johan Hemlin, sportchef SHL/vice VD håller seminarer och föreläsningar som på olika sätt kopplas till prestation och förutsättningar för att nå mål.

LÄS MER: Om Relationsbåtens gäster HÄR (extern länk)

Relationsbåten vänder sig inte bara till medlemmar, det går bra att följa med ändå och du kan åka som både som enskild företagare eller ta med ditt team.
   – Det är ett fantastiskt tillfälle att byta miljö, att vara fullständigt närvarande – att vara DÄR, samtidigt som man har ypperliga möjligheter att ta med sig ny kunskap, nya kontakter, nya idéer och en hel massa inspiration och kraft hem, säger Relations vd Eva Möller.
   Relationsbåten startar med samlingar i Uppsala och Enköping och sedan gemensam transport via bussar till Birkaterminalen, med ett lunchstop på konferenshotellet Happy Tammsvik i Stockholm.
   – Man får allt i ett paket. Teambuildning, nätverk, tid att tänka och att mötas och man kan passa på att boka in sitt styrelsemöte, eller andra givande möten ombord, berättar Eva Möller.
   – Relation har bokat en del av båten, konferensavdelningen och Backstageområdet är reserverad för näringslivet i Uppsala med omnejd.

Flera utställare finns på plats och torsdagen avrundas med gemensam middag där det går att välja skaldjur om man vill det. Sedan fortsätter minglet, kontaktknytandet och kanske blir det läge för dans för de som vill. Svenskkoreanska afterskibandet Gul Front kommer att bjuda på fullt ös från scenen. För de som väljer en god natts sömn och är morgonpigga erbjuds Yoga på fredag morgon för att möta dagen på ett fokuserat och närvarande sätt.

Mikael Thulin och Kinnarps finns med i år igen.
   – Vi kommer att hänga med och är nyfikna på det lite nya konceptet. Relationsbåten utvecklar och fördjupar kontakter, och självklart är det ett bra tillfälle att skapa nya. Det vill vi inte missa, säger Mikael Thulin.

♦  ♦  ♦  ♦

 Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio – en del av Upsala Nya Tidning

 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!