Det händer saker när Eva Möller är i närheten

ANNONS. Bara några veckor gammal på jobbet, har Relations nya vd Eva Möller kastat sig rätt in i hetluften. Hösten är full av spännande aktiviteter, och man kan riktigt se hur hon njuter. Det sprudlar om henne när hon möter upp i lokalerna vid Usif-arena i Rosendal.

19 september 2019 15:56

– Alla behöver nätverk, förklarar hon entusiastiskt och fortsätter: De allra flesta av oss ingår i olika nätverk från att vi är små och genom livet. Det kan vara informella eller organiserade, men de fyller samma funktion. När vi samverkar, kan vi hjälpas åt och på så vis göra positiv skillnad, förklarar hon.
   – Jag vill samarbeta med dem som vill göra skillnad, göra Uppsala ännu bättre. Till exempel regionen, kyrkan, stuns, kommuner och företag!

Eva har tidigare jobbat med ledarskapsutveckling och kommunikation och flyttade till Uppsala för ungefär två år sedan, då hon var föräldraledig och hade planer på att utbilda sig vidare och leta efter drömjobbet.
   Vid sidan av utbildningen började hon ”dejta” olika företag och nätverk i stan i jakten på det perfekta jobbet. Hon kom i kontakt med flera olika branscher och en hel del spännande arbeten dök upp. Men det var när hon kom kontakt med Helena Axelid, vd och grundare av Relation och senare deltog i en Relationsdag som hon blev helt såld.

I dag, två år senare är hon färdigutbildad med en master i entreprenörskap och alltså nybliven vd på affärsnätverket Relation med över 350 anslutna företag och organisationer.
   – Min vision för Relation är att få ännu fler människor att mötas och att Relation bidrar till att Uppsala anses vara en bra miljö för entreprenörer och företag. Det skapar tillväxt och nya möjligheter. Relation ska hjälpa till att minska avstånden mellan människor, att göra Uppsala, och Uppland en plats där de gemensamma målen står i centrum.

LÄS MER: Om Affärsnätverket Relation (extern länk)

Eva Möller berättar om sina tankar på en Pay it forward-modell, att medlemmar eller andra intressenter ska kunna finansiera en plats till andra, till exempel en student, en nyanländ eller andra som behöver nätverk av den här typen.
   – Jag ser framför mig att etablerade medlemmar ska bli ambassadörer och kunna erbjuda till exempel start-ups, eller unga entreprenörer, en plats i nätverket säger hon.
   – Just nu kan man säga att jag rekognoserar, jag träffar medlemmar, företag och organisationer för att få bättre grepp om vad vi har för behov. Vilka mål är gemensamma? Vad behöver bli bättre? Och vilka viljor finns i Uppsala för att göra bättre, vilka initiativ finns, berättar hon.
   Relation och Eva Möller vill vara ett nav för goda krafter i Uppsala, att få dem att mötas och samarbeta långsiktigt, att ge varandra inspiration, kunskap och att få saker gjort som ger mätbar effekt.

För det händer saker när människor möts, och det händer saker när Eva Möller är i närheten. Ett drömupplägg för Relation, för Eva Möller och för Uppsala.

♦  ♦  ♦  ♦

 Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio – en del av Upsala Nya Tidning

 

 

 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!