Personlig känsla i butiken med Enköpings bredaste julsortiment

ANNONS. My Store har i juletider en av Enköpings största sortiment av julsaker. Butiken som öppnade för sju år sedan har utvecklats med ett större sortiment av inredning, textil och flera unika varumärken. Ägaren Marie Melin uppmanar Enköpingsbor att i julstressen också unna sig själva en gåva.

28 november 2018 13:57

Butiken My Store andas julstämning när du tittar in som kund. Det är svårt att inte smittas av stämningen när du möts av en butik fylld med julkulor till granen, adventsljusstakar, doftljus, skålar, handdukar och tomtar. Vi tar en pratstund med Marie Melin som öppnade butiken för sju år sedan när hon blivit arbetslös.
   – Efter att ha arbetat i butik hela mitt liv tänkte jag att nu ska jag göra den butik jag själv alltid saknat i Enköping. Under de år som gått har jag bytt lokal två gånger och nu kommit till ett läge då jag har det sortiment jag önskat mig redan från början.    
   – Egentligen var det lättare att starta företag än jag trott från början. Sedan kräver det förstås massor av hårt arbete och du har inte första åren tid med lyx som att ha semester. Att få tillbaka den positiva respons vi får från kunder är värt allt slit. Utmärkelsen som årets handlare 2016 i Enköping var förstås också ett kvitto på att vi har gjort något bra, berättar Marie.

Maries vision är att alla som kommer till My Store ska kunna hitta något som passar dem.
   – Från början trodde jag att mitt inredningssortiment skulle vara mest populärt, men som det är nu dominerar i stället de som vill köpa presenter. Det är jättebra att vi ger bort presenter till de som fyller år eller behöver peppas. Men när gav du dig själv en present senast? Där tycker jag fler ska unna sig att ge sig själv en fin filt eller varför inte nya koppar?

Hur viktig är julen för er?
– Vi som jobbar här älskar julen, det är en passion. Därför satsar vi på att ha Enköpings bredaste julsortimentet vilket vi får mycket positiv respons från kunder för. Det finns mycket nytt som vi har tagit in de senaste åren och vi har allt som behövs för att du ska få till den rätta stämningen hemma. Exempelvis har vi en bra bit över 100 olika julkulor och adventsljusstakar med fårskinn. Numera finns det ljusstakar i många olika färger och material, berättar Marie.

My Store har även passande julklappar för företag.
– I stället för att ge bort gåvokort till internetföretag till anställda kan ni ge bort presentkort från My Store. Tack vare butikens breda sortiment finns det något för alla. Vi har en stor möjlighet att hjälpas åt alla företagare i Enköping för att gynna varandra. Tänker vi på varandra blir det bäst för alla, säger Marie.

Följ My Store på Instagram

I butiken finns stilmässigt en bredd, allt ifrån det mer strikta skandinavisk designen till mer av romantisk stil. Tack vare en del unika produkter hittar kunder till My Store även från andra delar av Sverige via butikens Instagramflöde.
   – Vi har också bredden från billigare produkter till mer av märkesvaror och till exempel ekologisk textil. Däremot är vi ingen trendbutik utan har gott och blandat för Svenssons. Sedan arbetar vi hårt för att hitta nyheter. Nu besökte vi till exempel en mässa i Paris där vi hittade en unik vinflaskehållare som tillverkas i Sydkorea. En annan ny leverantör är Make International från England där de har en designer som drejar grunden till alla muggar. Från de säljer vi muggar med tänkvärda budskap som det finns stor efterfrågan på,  förklarar Marie.

Ett område som My Store utökat sortimentet inom är textilier. Ännu har inte alla Enköpingsbor upptäckt det tror Marie.
   – Det tar så klart litet tid att lära om att vi nu har massor av fina textiler från bra leverantörer. Exempelvis har vi Wasa Ecotextil som satsar mycket på ekologiskt och recycling. Självklart kostar det litet mer än enklare textilier, men så håller det också i upp till 10 år. Vad gäller närproducerat tycker jag vi ska tänka mer och mer på Europa som vårt närområde. Här har vi exempelvis fint keramik från Portugal. En annan serie som vi vet är populär är Cult Designs fina keramik. Vi har även riktigt bra doftljus som är tillverkade i Sverige, säger Marie.


Genomgående känner vi som besökare att My Store är en personlig butik. Marie berättar också att de lägger stor vikt vid bra service och fina paket.
   – Köper du något på internet så får du inte det inslaget som du får hos oss. Sedan kan vi också hjälpa till med råd och tipsa om vad som kan passa för olika personer. Ska du ge bort något i present så är det för kunderna värt mycket att vi kan göra fina paket här på My Store. Välkommen in i jul så kan vi hjälpa er att hitta julklappar till hela familjen och varför inte en gåva till dig själv?

 Läs mer om My Store på deras webbplats

 

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

 Den här annonsen är producerad av Insert Media 
– en del av Upsala Nya Tidning

 

.

 

 

 

 

Öppettider

Måndag-Fredag: 10.00-18.00

Lördag: 10.00-15.00

Söndagar: Stängt

Adress: Eriksgatan 21, Enköping

Hemsida: www.my-store.se

Facebook: www.facebook.com/mystoreenkoping/

Instagram: www.instagram.com/mystore/

Telefonnummer till butiken 070-3145484

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa