Möller Bil i Enköping är den lokala bilhandlaren som ger dig och din bil personlig service

ANNONS. Till Möller Bil i Enköping åker kunder från hela Mälardalen. Här jobbar personalen i ett stort sammansvetsat team där alla delar är lika viktiga. Man jobbar med långsiktiga kundrelationer där affären inte slutar efter själva bilköpet utan fortsätter som en röd tråd genom service, rådgivning, däckbyte och så småningom till nästa bilköp. Att köpa bil gör de flesta inte så många gånger i sitt liv, och det är viktigt att få personlig rådgivning och gott om tid att välja rätt.

17 maj 2019 08:43

– Vi ger kunderna den service de har rätt till, säger Stefan Jansson, platschef på Möller Bil i Enköping som är återförsäljare för Volkswagen person och transportbilar samt ŠKODA samt fullserviceanläggning för nämnda märken och även Audi och SEAT. Vi jobbar med försäljning av nytt och begagnat, privat- och tjänstebilar, service, däckbyte och däckhotell. Vi är lyhörda och möter våra kunder på bästa sätt och som en välkänd och personlig aktör i en lite mindre stad lockar vi kunder från hela Mälardalen, inte minst från de större städerna där det kan vara svårt att hinna med att vara personlig. Vår personal har en fantastisk serviceanda och alla våra tekniker och mekaniker är utbildade på respektive märke och har tillgång till alla specialverktyg och uppdateringar direkt från fabrik.

– Försäljningen av elbilar ökar och Sverige är bland de tre främsta länderna i världen gällande elbilsförsäljning. Vi på Möller Bil värnar om miljön och välkomnar den nya tekniken. Sedan den 8 maj kan våra kunder förhandsboka sin Volkswagen elbil hos oss, säger Stefan.
   Lars Olsson är en trogen kund sedan många år tillbaka. Han har köpt fem av sina tidigare bilar hos Möller Bil och nu kör han en VW Passat. De stora intressena är golf och skidåkning och det behövs en rymlig bil som klarar de många och långa resorna till fjällen.
   – Jag känner mig alltid sedd och välkommen oavsett vilket ärende jag har och medarbetarna känner mig sedan många år tillbaka. För mig som Enköpingsbo är det praktiskt när allt finns på nära håll. Jag blir alltid överraskat nöjd, avslutar Lars.

 

– På Möller Bil jobbar vi som ett enda stort team där alla roller är lika viktiga, säger Marie Berge som är säljare för ŠKODA hos Möller Bil tillsammans med Joakim Benzeriane. Ingen kedja är starkare än den svagaste länken och det är viktigt att kunden får bra service även efter bilköpet via service och underhåll till däckbyte och däckförvaring. Hela vägen strävar vi efter att möta varje kunds enskilda behov. För oss är det viktigt att alla ska känna sig nöjda både före, under och efter köpet. Vi har trogna stamkunder men många nya kunder hittar till oss, och ofta är det någon befintlig kund som rekommenderat oss. Det ser vi som ett tydligt kvitto på att vi gör ett bra jobb.

 

Pelle Sundquist har haft många olika ŠKODAmodeller genom åren. Just nu kör han och familjen en Škoda Kodiaq.
   – Vi får alltid ett bra bemötande och har fullt förtroende för personalen och de känner oss bra eftersom vi varit kunder i många år. De kan därför möta våra behov och vet vad vi är ute efter när vi ska byta bil. Vi lämnar även in vår bil för däckbyte för att det är så smidigt och skönt att slippa göra det själv. Möller Bil i Enköping lever alltid upp till våra förväntningar, avslutar Pelle.

 Vill ni veta mer om Möller bil? Läs mer här.

 

 

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

 Den här annonsen är producerad av UNT Content Studio – en del av Upsala Nya Tidning

 

 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa