Möbelmästarna - inget att t(v)eka om

ANNONS. I nya fräscha lokaler i Boländerna bildar Möbelmästarna tillsammans med sina grannar Decathlon, Martina och restauranten Ken det ”fjärde benet” i hörnet Stadium, Ikea och Biltema. Inne i Möbelmästarnas butik hittar du en liten grupp engagerad personal som verkligen vill att du ska hitta precis den möbel du är ute efter.

10 maj 2018 12:20

Det visar sig att David Axén och Gustav Carlsson som jag träffar i butiken, har gett många år på isen i Almtunas A-lag. Men sen var det möbler som fångade deras intresse och i dag har de en lång erfarenhet av kvalitet, trender och vilka möbler som passar bäst för olika ändamål och miljöer.

Med var sin kopp kaffe slår vi oss ner i en skön möbelgrupp i butiken. Det är en av de första soliga vårsommardagarna och vi har en härlig utsikt genom stora fönster. Vi pratar lite om hockeytiden i Almtuna mellan 1992 till 2004 och David och Gustav berättar att det kan bli lite hockeysnack emellanåt, när kunder som känner igen dem kommer in i butiken.
   – Och det är ju bara roligt, säger David glatt, men vill sen gärna förklara varför man ska komma till Möbelmästarna om man är ute efter en möbel.

Möbelmästarna finns i hela Sverige och har gemensamt valt ut stilfulla möbler som håller bra kvalitet. Sedan kompletterar Möbelmästarna i Uppsala med egna val av möbler som de gillar. De möbler som inte håller måttet är inte välkomna i butiken och tas genast ut ur sortimentet om något inte känns bra. En av de anställda är även utbildad möbeldesigner, så en ständig dialog hålls om trender och stil. Inspiration hämtar de bland annat på möbelmässor, främst på Stockholm Furniture & Light Fair varje år i februari.
   – Men en väldigt viktig del i vårt arbete är att ta sig tid för ordentlig service. Det kanske låter klyschigt, säger David och tittar engagerat på mig, men det får inte gå för fort när man känner på och provsitter möbler eller när man funderar på material och nyanser, menar han bestämt.
   – Och när man sen har bestämt sig så är den ju färdigbyggd, poängterar Gustav skrattande medan jag bakom honom genom fönstret ser en stor blå byggnad med fyra stora, gula bokstäver. Bara att ställa den på plats hemma, på jobbet eller var den nu ska ”bo”, fortsätter han leende.

Gustav är butikschef och sprider en skön stämning bland personalen och i den stora ljusa möbelfyllda lokalen.
   – Man hör Gustavs skratt ofta om dagarna, ler David. Och det var ju därför han fick vara lagkapten i Almtuna också, konstaterar han, en riktig lagspelare.

Gustav skrattar.

Besök gärna hemsidan för mer info http://www.mobelmastarna.se/uppsala (extern länk)

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

 Den här annonsen är producerad av Insert Media
- en del av Upsala Nya Tidning

 

 

<p>Möbelmästarna Uppsala</p>

 

Telefon: 018-25 60 00

Mejl: Info@mobelmastarnauppsala.se

Öppettider
Vardagar: 10.00-19.00
Lördagar: 10.00-16.00
Söndagar: 11.00-16.00

Facebook: /mobelmastarnauppsala/

Instagram: /mobelmastarnauppsala/

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!