Missing People slutar inte leta efter Ingegerd

ANNONS. 81-åriga Ingegerd försvann i Tierp dagen innan midsommar 2018. Under den första veckan utfördes intensiva sökinsatser och Missing People Sweden, tillsammans med polisen, försvarsmakten, fjällräddare och många fler letade efter Ingegerd, men utan resultat. Missing People ger dock aldrig upp hoppet.

29 juli 2019 10:56

Den lokala insatsgruppen i Uppsala har fortsatt sökandet, primärt med hundekipage. Missing People Uppsalas hundgrupp har systematiskt letat igenom område efter område, men har i skrivande stund inte lyckats hitta Ingegerd. Under sommaren fortsätter sökinsatserna med hundgruppen och till hösten planeras ett så kallat storsök med resurser från angränsande regionala Missing Poeple-avdelningar samt skallgång med frivilliga.

Har du information som kan leda till att Ingegerd återfinns, ring polisen på 114 14.

 

Om Missing People Sweden

 

 

I dag är Missing People en rikstäckande organisation med ett tjugotal regionala avdelningar runtom i landet. Kärnan i organisationen är alla frivilliga personer som ger av sin tid för att hjälpa till i sökandet efter försvunna personer. Över 60 000 personer har anmält sig som sökare och får ett sms när de behövs vid en sökinsats i deras län. Missing People strävar efter att kunna starta en sökinsats inom sex timmar från det att ett ärende kommer in, oavsett tid på dygnet eller plats i Sverige, samt att söka för att rädda liv men också för att ge anhöriga stöd och möjlighet till ett avslut. Visionen är att ingen ska försvinna utan att hittas. 

Vill du engagera dig i Missing People Sweden eller ge ett bidrag? Besök https://www.missingpeople.se/sv/

♦  ♦  ♦  ♦

 Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio – en del av Upsala Nya Tidning

 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!