Ett av tusen tyger ger rätt stil

ANNONS. Jaber Mode är familjeföretaget som i mer än 40 år hjälpt män att klä sig rätt för business, fest och fritid. Kunskapen, engagemanget för kunder och passformer för alla män gör att Jaber sticker ut i en bransch som går mot likriktning.

20 april 2018 11:05

– Under de första åren fick vi besök av representanter från varumärken som Armani, Yves Saint Laurent och Hugo Boss som då var nya i Sverige. När Gantägarna kom till vår butik, hade de bara med sig en bag med kläder för att visa upp vad de kunde erbjuda. Tack vare vår långa gemensamma historia har vi fortfarande i dag väldigt bra relationer med alla dessa stora modeföretag, berättar Crister Berglund, vd för Jaber Mode, som startades av hans pappa Jan 1974:

Under alla år har Jaber Mode legat i framkant och följt med i nya trender. Ett exempel är när Jaber som andra butik i Sverige tog in powersuits från Hugo Boss.
   – Vi ligger långt framme och plockar upp nya intressanta varumärken. Vi besöker de mest framstående mässorna i Italien, New York och London. För oss är det helt avgörande.

Varje år reser Crister till bland annat Italien och Tyskland för att välja ut tyg till kommande säsongens kostymer. Av tusen tygprover från lokala vävare väljs ett tyg ut till varje kostym.
   – Vi väljer ut modeller, passformer och tyger som passar våra kunder. Och sedan sys kostymerna upp efter våra önskemål. Det gör att vi kan vara helt unika i Sverige med våra tygval och modeller av varumärken som exempelvis Canali, Corneliani och Hugo Boss.
   Crister berättar om deras engagemang för sina kunder.
   – Många butiker säljer kostymer i en smal passform som är trendig nu, men det passar inte alla.
   Ett exempel är en kund häromdagen som förgäves letat i andra butiker efter en kostym.
   - Den första kostym vi föreslog passade perfekt, det är ingen magi utan det är bara så mycket enklare för oss när vi har fem passformer för varje storlek.


LÄS MER: Jaber.se

Den stora kunskapen om herrmode, personlig service och det breda utbudet lockar kunder från när och fjärran.
   – Det blir som en social mötesplats. Häromdagen hade vi sex kunder här från Stockholm, som känt varandra sedan gammalt då de träffats här på Jaber. De hade inte setts på flera år, så de hade mycket att prata om.
   – Vi har många stamkunder, som vi lär känna väl. Deras jobb kräver ofta en viss utstyrsel, de kan även dra nytta av våra kunskaper om att vad som passar i andra kulturer inför resan till Japan till exempel. Vi hjälper även många studenter att klä sig rätt inför anställningsintervjun eller det nya jobbet. Och vi har kläder för alla tillfällen, men vi säljer inte kläder, vi säljer stil.

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

 Den här annonsen är producerad av Insert Media
- en del av Upsala Nya Tidning
 

 

<p>Jaber Mode</p>

E-post: info@jaber.se 

Tel: 018-135050

Öppet: Mån-Fre 10-18, Lör: 10-16

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!