Kom och hälsa på Kvantum Gränby under Kulturnatten

ANNONS. På lördag är det dags för Kulturnatten i Uppsala. Folkfesten som lockar man ur huse och bjuder på kultur i alla tänkbara former. Utanför Stationen möter du ICA Kvantum Gränby som visar upp uppländsk matkultur när den är som allra bäst.

30 augusti 2019 14:32

ICA Kvantum i Gränby har en lång tradition av gediget arbete för att lyfta lokala leverantörer och ge sina kunder de bästa matvarorna, både ur hållbarhets- och smakperspektiv. Nya varumärket Gränby Mat och Vänner erbjuder en mängd produkter speciellt framtagna i samarbete med lokala leverantörer. Ofta tillagade av Kvantums kockar i butikens kök för sina kunder.
   Matkultur när den är som bäst och godast, helt enkelt!
   – Vi vill vara med och tavårt ansvar. Mat är i allra högsta grad kultur och vi brinner, på riktigt, för att ta fram goda, hållbara och lokala alternativ till Uppsalaborna, säger Caroline Höglund, butikskommunikatör på ICA Kvantum i Gränby.
   – Det vinner både vi, våra kunder och våra lokala leverantörer på!

Från klockan 11 den 14 september välkomnar ICA Kvantum Gränby alla Uppsalabor som vill veta mera om det goda och närproducerade utbud som man tillsammans med sina vänner erbjuder kunderna varje dag. Utanför Stationen ställer butiken upp sin Foodtruck och välkomnar alla matintresserade att komma förbi och prata bra mat och spännande catering med personalen.
   Där kan man också på passa på att provsmaka butikens egna populära Gränbygrill, som är framtagen i samarbete med Almunge kött, räkchips och Umamiskagen av handskalade räkor smaksatt med ponzo och sesam.

Ica Kvantum Gränby erbjuder flera olika varianter av catering, med bufféer, tårtor, smörgåstårtor, helgmys och desserter, där räkchipsen och Umamiskagen ingår i nyheten Asiatisk buffé. Den asiatiska buffén är influerad av asiatisk streetfood med spännande smaker av till exempel, chili, lime och koriander.
   – Vi älskar lokal mat. För oss är det viktigt att främja den lokala matproduktionen, därför jobbar vi ständigt med att utveckla vårt sortiment i samarbete med våra lokala leverantörer. Bjud på fika med kaffe från Lindvalls kaffe och sju sorters kakor från Triller Mat & Bröd. Laga en god helstekt biff från Andersson & Tillman. Eller grilla korv frånAlmunge kött och servera tillsammans med Kvantums egen coleslaw och nybakade surdegsbröd, tipsar Caroline Höglund.

FÖLJ ICA KVANTUM GRÄNBY på Facebook för nyheter och spännade happenings

♦ ♦ ♦ ♦

Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio – en del av Upsala Nya Tidning

 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!