ICA Kvantum Gränby i ny kostym

ANNONS. På senaste tid har det pågått ett gediget arbete hos ICA Kvantum Gränby, där förbättringar och uppdateringar har skett i en rasande takt. Det har inte bara blivit lättare att hitta i butiken, du som självscannar kan numera bocka av inköpslistan direkt i scanningshandtaget.

14 november 2019 21:24

Det har varit några intensiva veckor på ICA Kvantum i Gränby.
   – Alla medarbetare har jobbat hårt för att göra butiken bättre och modernare, berättar butikschefen Johan Wendin.
   Butiken har blivit rymligare och en helt ny kylavdelning har flyttat in.

ICA Kvantum i Gränby gör hela tiden satsningar för att skapa en trygg och hållbar butik där kunderna själva kan göra aktiva val för en bättre miljö och framtid. Nu när man stuvar om i butiken är en stor förändring den nya toppmoderna kylavdelningen som gör mejeriinköpen till en fröjd, både för kund och miljö.
   ICA Kvantum Gränby satsar också på ett större sortiment, och hela butiken blir både modernare och samtidigt rymligare. Trängseln vid tacohyllan om fredagarna är ett minne blott, och nu är det ännu enklare att hitta det man letar efter.
   – Det är en investering för framtiden. Det är viktigt att våra kunder vet att vi inte bara pratar om hållbarhet, utan att vi hela tiden arbetar aktivt för att man ska kunna känna sig trygg när det gäller miljövalen hos oss, säger Emil Carlson, butiksutvecklare på ICA Kvantum Gränby.

 

De nya självscanningshandtagen har många finesser, däribland kan du bocka av din inköpslista direkt i handtaget.

En annan nyhet är den spritt nya självscanningen i butiken. I det nya handtaget kan kunderna se sin inköpslista, vilket gör det ännu smidigare att planera och handla. Man gör sin lista hemma i lugn och ro i appen, sedan hämtar man ut sitt självscanningshandtag i butiken, loggar in via sitt ICA-kort och börjar handla och scanna, och slutligen betalar man smidigt. Det har aldrig varit enklare att handla!

FÖLJ ICA KVANTUM GRÄNBY på Facebook för nyheter och spännade happenings

 

♦  ♦  ♦  ♦

 Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio – en del av Upsala Nya Tidning

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!